Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο γκολ ο Φούντας κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι – Βασικός ο Πιζάρο (vid)

Νέο γκολ ο Φούντας κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι – Βασικός ο Πιζάρο (vid)

Ο Ταξιάρχης Φούντας πέτυχε ξανά γκολ, αυτή τη φορά απέναντι στην Ίντερ Μαϊάμι. Βασικός για την ομάδα από το Μαϊάμι ο Πιζάρο που ενδιαφέρει την ΑΕΚ.

Δεν σταματά να σκοράρει ο Ταξιάρχης Φούντας, που πέτυχε νέο γκολ, αυτή τη φορά κόντρα στην Ίντερ Μαϊάμι, για να ισοφαρίσει στο 65′ για την DC United.

O Έλληνας επιθετικός βρήκε δίχτυα στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης για να ισοφαρίσει σε 1-1, μετά το γκολ του Κρεμάσι, στο 59′.

Η νέα ομάδα του Μέσι (δεν αγωνίζεται ακόμη και θα παρουσιαστεί στις 16 Ιουλίου), πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Άλεν στο 68′, με τον Φούντα να έχει συνεισφορά και στο δεύτερο γκολ της ομάδας του, με τον Ρομπέρτα στο 77΄για το τελικό 2-2.

Ο Φούντας πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε… αλλά Τσούμπερ, με τον 27χρονο να φτάνει τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης.

Βασικός για την Ίντερ Μαϊάμι αγωνίστηκε και ο Ροδόλφο Πιζάρο, που ενδιαφέρει την ΑΕΚ και αντικαταστάθηκε στο 64ο λεπτό, με τις φήμες να λένε πως θα μείνει ελεύθερος, αφού θα χάσει τη θέση του στην ομάδα από τον Μέσι.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024