Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο «παλιός» Ελ Αραμπί με το... καλημέρα

Ο «παλιός» Ελ Αραμπί με το… καλημέρα

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έδειξε πολλά στο πρώτο φιλικό τεστ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν

Ο Ολυμπιακός έδωσε επί αυστριακού εδάφους το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, αντιμετωπίζοντας τη Σλοβάτσκο και υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που παρουσιάζουν ενδιαφέρον από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του λιμανιού.

Όχι βέβαια ότι περιμένει να βγάλει κάποιος συμπεράσματα από το πρώτο κιόλας φιλικό κι ενώ οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μόλις τέσσερις μέρες στο Μιλς, αλλά όπως και να το κάνουμε υπήρξαν στοιχεία που αξίζει να σταθεί κάποιος.

Αυτό που έκανε την θετικότερη εντύπωση ήταν δίχως άλλο η καλή εικόνα που έβγαλε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός σέντερ φορ δεν είχε πέρυσι την σεζόν που θα ήθελε αλλά θέλει να είναι φέτος ο σκόρερ που θαύμασαν οι οπαδοί των πειραιωτών τα τρία πρώτα χρόνια της παρουσίας του στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής στράικερ ήταν πολύ κινητικός, είχε ωραίες ενέργειες στην περιοχή και θύμισε τον  γνωστό Ελ Αραμπί που κάνει την διαφορά.

Πέτυχε μάλιστα τα δύο γκολ του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο, τα πρώτα για τη νέα σεζόν, έστω και σε φιλικό επίπεδο, ενώ θα πρέπει να εστιάσουμε και στο ότι μπήκε καλά μέσα σε τέσσερις – πέντε ακόμα φάσεις απειλώντας την αντίπαλη εστία.

Ήταν μια καλή εικόνα από πλευράς Ελ Αραμπί κι ένα «μήνυμα» με το καλημέρα, με τον Μαροκινό σέντερ φορ να δείχνει ότι θέλει ν’ αφήσει πίσω την περσινή χρονιά.

Έχει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον να σταθεί κάποιος και στη συνεργασία που είχε ο Ελ Αραμπί με τον Μπιέλ στη φάση του γκολ, με τον Ισπανό να βγάζει ωραία κάθετη πάσα στον συμπαίκτη του.

Ο Μπιέλ είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τους πειραιώτες καθώς έχει την καλή κάθετη πάσα και ίσως να τον δούμε και σε νέο ρόλο, όταν οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν το ρόστερ τους κι έχουν αποκτήσει και εξτρέμ.

Ο Ολυμπιακός βρήκε δημιουργία από Φορτούνη και Μπιέλ με καλές πάσες για να βρεθεί σε θέση βολής ο Ελ Αραμπί και είναι σημαντικό για την ψυχολογία του Μαροκινού ότι ξεκίνησε τη σεζόν με γκολ και μάλιστα δύο.

Όπως προαναφέραμε κανείς δεν περιμένει από το πρώτο φιλικό να βγάλει συμπεράσματα και όσο περνά ο καιρός θα μπαίνουν και οι μεταγραφές που θα κάνει η ομάδα του λιμανιού.

Και μιας και η κουβέντα για τις μεταγραφές, είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός πήρε έναν τεχνικό διευθυντή με εξαιρετική φήμη για να δημιουργήσει μια νέα ομάδα.

Και ο Κορδόν είναι λογικό να ρίξει το βάρος στην πατρίδα του, καθώς γνωρίζει καλύτερα απ’ τον καθένα την ισπανική αγορά.

Έχοντας δουλέψει σε μεγάλους ισπανικούς συλλόγους είναι σε θέση να ξέρει ποιοι παίκτες μπορούν να προσφέρουν αυτά που θέλει ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια που κάνει να «χτίσει» μια νέα ομάδα.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024