Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άνω κάτω η Παρί μετά τις δηλώσεις Εμπαπέ

Άνω κάτω η Παρί μετά τις δηλώσεις Εμπαπέ

Η σχέση του Εμπαπέ με την Παρί πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, με τις δηλώσεις του Γάλλου σταρ να βάζουν… βόμβα στα αποδυτήρια της ομάδας του

Η σχέση του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει περάσει από 1000 κύματα και πλέον βρίσκεται πιθανώς στο χειρότερο σημείο της διαχρονικά.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι δεδομένο πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2024, με τους Παριζιάνους να… καίγονται να τον πουλήσουν από τώρα για να μην τον χάσουν με μηδενικό αντίτιμο.

Ο 24χρονος επιθετικός όμως κάνει τη ζωή της ομάδας του δύσκολη με τις δηλώσεις που έκανε σε γαλλικό μέσο, υποτιμώντας στην ουσία το κλαμπ και λέγοντας επί της ουσίας ότι το να αγωνίζεται στην Παρί δεν είναι ό,τι καλύτερο για την καριέρα του από πλευράς αναγνωσιμότητας αλλά και επιβράβευσης για τα όσα κάνει στον αγωνιστικό χώρο.

Σύμφωνα με το RMC Sport, ο επικεφαλής του fund που διοικεί την Παρί, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, είναι επί της ουσίας… σοκαρισμένος με τη στάση του Εμπαπέ, εκφράζοντας την απορία του για το γεγονός πως και ο ίδιος ο παίκτης δεν πιέζει καταστάσεις για να αποχωρήσει άμεσα από το Παρίσι, αφού νιώθει έτσι.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Αλ Κελαϊφί έχει να αντιμετωπίσει την έντονη δυσαρέσκεια και τα παράπονα αρκετών ποδοσφαιριστών του συλλόγου. Συγκεκριμένα έξι παίκτες του έχουν εκφράσει τα παράπονά τους με δύο εκ των οποίων όπως αναφέρει το ρεπορτάζ να είναι νεοαποκτηθέντες!

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024