Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνεθ: «Να χτίσουμε σιγά-σιγά την προσωπικότητα που θέλουμε για τον Ολυμπιακό»

Μαρτίνεθ: «Να χτίσουμε σιγά-σιγά την προσωπικότητα που θέλουμε για τον Ολυμπιακό»

Όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μετά τη φιλική νίκη των Ερυθρόλευκων επί της Σλοβάτσκο, στην έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί τις φιλικές του υποχρεώσεις στην Αυστρία για την καλοκαιρινή του προετοιμασία, επικρατώντας της Σλοβάτσκο με 2-1, χάρη στα γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης, ο προπονητής των Ερυθρόλευκων, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, τόνισε πως στόχος του είναι σε κάθε ματς που περνάει είναι η ομάδα του να κάνει όλο και πιο σωστά τα πράγματα που θέλει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνεθ:

Για το πώς έζησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό και τι γεύση τού άφησε η ομάδα:

«Πάντα το πρώτο παιχνίδι σου δίνει χαρά γιατί είναι το πρώτο βήμα για μία περιπέτεια που θα ζήσουμε. Πάντα σου δημιουργεί όρεξη για να φτιάξεις μία πολύ καλή ομάδα. Πάντα η προετοιμασία είναι μία φάση στην οποία παίρνεις ρυθμό, γνωρίζεις τους παίκτες, δοκιμάζεις πράγματα αλλά σίγουρα υπάρχει και μία φόρτωση στη δουλειά οπότε νιώθουμε λίγο κουρασμένοι».

Αν είδε πράγματα μέσα στην ομάδα στον αγωνιστικό χώρο τα οποία θέλει να της περάσει ενόψει των επίσημων αγώνων:

«Είναι νωρίς ακόμα, είμαστε στην προετοιμασία, υπήρχαν πολλές αλλαγές στην ομάδα, είναι νωρίς να κρατήσουμε κάτι σταθερό από αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Υπήρχαν όμως στιγμές που είδαμε πράγματα από αυτά που θα θέλουμε να περάσουμε στους παίκτες για την ομάδα. Όμως πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη στις πάσες, λιγότερα λάθη σε αυτά που ζητάμε να κάνουν οι ποδοσφαιριστές μας. Και αυτό αν το καταφέρουμε θα μας δώσει μία συνέχεια στο παιχνίδι μας, μία σταθερότητα που είναι αυτό που καταφέρουμε στο παιχνίδι».

Για το ενδεχόμενο απόκτησης του Ιμπόρα:

«Εγώ θα μιλώ πάντα για τους ποδοσφαιριστές που έχω στη διάθεσή μου, τους ποδοσφαιριστές που έχουμε αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Πρέπει να χτίσουμε σιγά-σιγά την προσωπικότητα που θέλουμε για τον Ολυμπιακό και να δουλεύουμε με τους παίκτες που έχουμε ήδη για να καταλάβουν και αυτοί τις ιδέες που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα. Να χτίσουμε όλοι μαζί μία πολύ καλή ομάδα, θέλει χρόνο για να καταλάβουν οι παίκτες αυτές τις ιδέες».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024