Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εμπαπέ: «Θέλω απλώς να κερδίζω, δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος»

Εμπαπέ: «Θέλω απλώς να κερδίζω, δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ότι και να κερδίσει φαίνεται πως δεν είναι ικανοποιημένος ποτέ από τον εαυτό του, με αποτέλεσμα πολλοί να τον θεωρούν αλαζόνα. Τι απαντά.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται σε ένα μετέωρο στάδιο στην καριέρα του, ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και  Ρεάλ Μαδρίτης.

Η «L’ Equipe» και το «France Football» τον ανέδειξαν κορυφαίο Γάλλο παίκτη για το 2023.

Ο Γάλλος superstar μίλησε στη γαλλική ιστοσελίδα «L’ Equipe» για την αλαζονεία που τον κατηγορούν πως έχει, καθώς ποτέ δεν είναι ικανοποιημένος, από ότι και αν κάνει στην ποδοσφαιρική του ζωή.

Αναλυτικά ο Εμπαπέ δήλωσε: 

«Δεν έχει σημασία πού παίζω, η χρονιά δεν έχει σημασία, δεν είμαι ποτέ ικανοποιημένος, θέλω απλώς να κερδίζω. Δεν θα είμαι ποτέ ικανοποιημένος. Θέλω να κερδίσω το Champions League. Πηγαίνω διακοπές, ανακτώ ενέργεια και επιστρέφω με την πείνα που όλοι ξέρουν.

Δεν ευχαριστιέμαι εύκολα, οπότε δεν εντυπωσιάζομαι ποτέ με αυτό που κάνω. Είναι το κλειδί για να καταλάβω τον εαυτό μου γιατί ό,τι κάνω, λέω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω ξανά και καλύτερα.

Έχω αυτή την πείνα να κερδίζω, δεν θέλω να είμαι σε μια ομάδα μόνο για να παίζω απλά. Γι’ αυτό μερικές φορές ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι αλαζόνας. Δεν φοβάμαι ούτε την αποτυχία, είναι μέρος της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή. Έχω όμως την πεποίθηση ότι γεννήθηκα για να κερδίζω και θέλω να το δείξω σε όλους.

Δεν ξέρω σε τι υστερεί η Παρί για να κερδίσει το Champions League, δεν είναι δικό μου θέμα. Πρέπει να μιλήσεις με τους ανθρώπους που φτιάχνουν την ομάδα, που οργανώνουν την ενδεκάδα, που χτίζουν αυτόν τον σύλλογο.

Απλώς προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Ήμουν ο καλύτερος παίκτης, πρώτος σκόρερ για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη Ligue 1. Θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα σύμφωνα με τους επικριτές μου.

Πολλά πράγματα με κάνουν περήφανο. Πρώτον, συνεχίζουμε να κερδίζουμε τίτλους, για το οποίο παίζουμε. Ο τίτλος είναι ο πιο δύσκολος, γι’ αυτό όλοι οι παίκτες αγωνίζονται.

Και, φυσικά, είμαι ευχαριστημένος με το να έχω διατηρήσει το προσωπικό μου επίπεδο σε μια σεζόν με περίπου 50 γκολ. Είχα εξαιρετικές στιγμές, εξαιρετικές επιδόσεις, επίσης, είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω ακόμα καλύτερα».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024