Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βρετανία: Δάσκαλος έκανε 4 ώρες σεξ με συνάδελφό του την ώρα που στο σχολείο μαθητές και καθηγητές έπαιζαν ξύλο

Βρετανία: Δάσκαλος έκανε 4 ώρες σεξ με συνάδελφό του την ώρα που στο σχολείο μαθητές και καθηγητές έπαιζαν ξύλο

Παραδέχτηκε ότι οι δυο τους έκαναν σεξ για ώρες και υπέβαλε την παραίτησή του - Πλέον μπορεί να επιστρέψει στις σχολικές αίθουσες

Ένας δάσκαλος σε σχολείο της Βρετανίας έκανε 4 ώρες σεξ με συνάδελφό του την ώρα που στο σχολείο ξεσπούσαν ταυτόχρονα 4 καυγάδες μεταξύ μαθητών και τρία μέλη του προσωπικού δέχονταν επίθεση.

Το περιστατικό –που οδήγησε τον καθηγητή σε παραίτηση- έγινε το 2020 αλλά οι λεπτομέρειες της υπόθεσής του, βλέπουν τώρα το φως της δημοσιότητας, καθώς, όπως αναφέρει η Daily Mail, αυτή την εβδομάδα, ο αρμόδιος Οργανισμός επέτρεψε στον 40χρονο Adam Price να επιστρέψει στις σχολικές αίθουσες.

«Η επιτροπή εκτίμησε την ενσυναίσθηση του Price όσον αφορά στο παράπτωμά του και τις συνέπειες που αυτό είχε και έδειξε μεταμέλεια, που την κρίνουμε ως γνήσια» ανέφερε ο υπεύθυνος της Επιτροπής, Duncan Tilley.

«Ο καταστροφικός αντίκτυπος που είχε η συμπεριφορά του στον ίδιο και στην οικογένειά του –ήταν παντρεμένος όταν συνέβη το περιστατικό-, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο κίνδυνος να επαναλάβει κάτι παρόμοιο είναι πολύ μικρός» τόνισε ο Tilley.

Ο… μαραθώνιος σεξ και το χάος στο σχολείο

Την ημέρα εκείνη, τον Ιανουάριο του 2020, ο Price και η συνάδελφός του ήταν κλειδωμένοι στο γραφείο του για 3 ώρες και 50 λεπτά κατά τη διάρκεια των οποίων, τρεις συνάδελφοί τους δέχθηκαν επίθεση και ξέσπασαν τέσσερις καυγάδες μεταξύ μαθητών.

Οι περιπτύξεις τους ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έναν μήνα αργότερα, μέσω ανώνυμων επιστολών που στάλθηκαν στο σχολείο και ανάγκασαν τον Price σε παραίτηση.

Τα όσα έγραφαν οι ανώνυμες επιστολές, επιβεβαιώθηκαν από το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του σχολείου, όπως αναφέρθηκε στην ακρόαση της υπόθεσης ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής.

Ο Price παραδέχθηκε ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τη συνάδελφό του.

Ο δάσκαλος πάντως, μπορεί να συνεχίσει να ασκεί το λειτούργημά του, καθώς, σύμφωνα με την απόφαση του Οργανισμού, έχει πολύ καλο ιστορικό και η συνεισφορά του στο επάγγελμα ήταν πολύτιμη.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024