Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κανείς πάνω από τον Ολυμπιακό, κανείς πάνω από τον Μπαρτζώκα…

Κανείς πάνω από τον Ολυμπιακό, κανείς πάνω από τον Μπαρτζώκα…

Ο Σλούκας ήθελε να είναι ο… προπονητής μιας ομάδας που λειτουργεί μαεστρικά στα χέρια του MVP του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκα. Πήρε τον δρόμο του μακριά από αυτή αλλά και την θέση στην ιστορία του Ολυμπιακού που αξίζει. Αντίο ναι, εις το επανιδείν όχι…

Όποιος πει πως έπεσε από τα σύννεφα με την εξέλιξη στο «σήριαλ Σλούκα» είναι ψεύτης.

Ήταν ξεκάθαρο από το τελευταίο ματς, από τα όσα φρόντισε να πει ο Σλούκας την ώρα των πανηγυρισμών για μια ιστορική χρονιά του Ολυμπιακού.

Ήταν ηλίου φαεινότερο πως υπήρχε μια ομάδα γροθιά στην μια πλευρά και από την άλλη ο Σλούκας. Ο επαγγελματίας Σλούκας όπως έγραφα μετά το αποτυχημένο ραντεβού με τους αδελφούς Αγγελόπουλους έκανε την επιλογή του. Και μπράβο του, με γεια του και χαρά του. Αποφάσισε το καλύτερο για την καριέρα του και την οικογένεια του.

Έτσι είναι ο αθλητισμός. Πρόσφερε πολλά και στη δεύτερη θητεία και για αυτό το αντίο είναι δεδομένο. Το «εις το επανιδείν» όμως όχι. Ο Σλούκας με την απόφαση του αυτή, για δεύτερη φορά να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό με τον τρόπο που επέλεξε, πήρε την θέση που του αξίζει στην ιστορία του συλλόγου.

Είναι προφανέστατο πως αυτό ουδόλως τον ενδιαφέρει. Είπαμε είναι επαγγελματίας. Δεν είναι Σπανούλης ή Πρίντεζης, τόσο αγωνιστικά όσο και αναφορικά με την σχέση που είχαν με τον σύλλογο. Οι δύο Θρύλοι του συλλόγου που ουδεμία σχέση είχε, έχει και θα έχει ο Σλούκας. Μπορεί να θέλει να γίνει ο Θρύλος της Φενέρ, αν πάει εκεί όπως όλα δείχνουν ή ο αγαπημένος του Ομπράντοβιτς.

Μπορεί να θέλει να πάει στον Παναθηναϊκό για να το… παίξει Σπανούλης στα 34 του χρόνια. Ας κάνει ότι θέλει ο άνθρωπος, δικαίωμά του είναι. Όπως και είναι δεδομένο πως αγωνιστικά θα λείψει καθώς μιλάμε για σπουδαίο αθλητή και Έλληνα που είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό. Με το ζόρι όμως παντρειά δεν γίνεται. Ας πάει στο καλό λοιπόν ο Σλούκας.

Ο Ολυμπιακός δεν θα χαθεί. Θα βρει τον δρόμο του γιατί έχει τον Μπαρτζώκα στον πάγκο του και τους Αγγελόπουλους στο τιμόνι του. Μπορεί ο Σλούκας να ήθελε να είναι… προπονητής του Ολυμπιακού αλλά αυτά δεν γίνονται σε σοβαρούς συλλόγους. Και όφειλε να το γνωρίζει καθώς στον Πειραιά μεγάλωσε, στον Πειραιά ήταν 3 χρόνια τώρα, με τον Μπαρτζώκα στον πάγκο, απόλυτο αφεντικό. Ίσως να ήταν ένα καλό πρόσχημα για να φύγει για δεύτερη φορά από την ομάδα που του πρόσφερε τόσα πολλά στην καριέρα του. Κανείς δεν θα μάθει ποτέ σίγουρα, κανείς πια δεν ενδιαφέρεται να μάθει θαρρώ στα αλήθεια.

Ο Σλούκας συνεχίζει όπου θέλει την καριέρα του, ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως και χωρίς αυτόν θα συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών. Ποτέ ο Σλούκας δεν ήταν στον Ολυμπιακό ο Νο1 παίκτης.

Αντίο λοιπόν σε έναν πολύ καλό παίκτη, όχι όμως και στο επανιδείν για έναν αθλητή που διάλεξε (ξανά) η ιστορία του Ολυμπιακού να μην τον συμπεριλαμβάνει σε περίοπτη θέση…

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024