Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απών ο Τσίπρας από τις προγραμματικές δηλώσεις

Απών ο Τσίπρας από τις προγραμματικές δηλώσεις

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν βρίσκεται στη Βουλή την πρώτη ημέρα των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Η διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων ξεκίνησε λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης, με μια ηχηρή απουσία από το χώρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ πριν λίγες ημέρες, δεν βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της απουσίας του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τον ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπήσει στις προγραμματικές δηλώσεις ο νέος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Σωκράτης Φάμελλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας είχε κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την παραίτησή του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην ορκωμοσία της Βουλής τη Δευτέρα. Μάλιστα, είχε καθίσει στο πρώτο έδρανο, έχοντας δίπλα του την Όλγα Γεροβασίλη και τον Σωκράτη Φάμελλο.

Από τον Ν. Παππά η πρώτη παρέμβαση

Η πρώτη παρέμβαση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη νέα Βουλή δεν έγινε ωστόσο από τον νέο πρόεδρο της ΚΟ, αλλά από τον Νίκο Παππά, ο οποίος καθόταν στα μπροστινά έδρανα -μαζί με τους Φάμελλο και Τσακαλώτο.

Ο κ. Παππάς ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα να είναι αυστηρός με τα μέλη της κυβέρνησης σε ότι αφορά στην τήρηση του χρόνου στις παρεμβάσεις τους, προκειμένου να μπορέσουν να μιλήσουν όλοι οι βουλευτές στην τριήμερη συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024