Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπραντ Πιτ θα οδηγήσει στο Βρετανικό Γκραν Πρι - Αυτό είναι το μονοθέσιό του

Ο Μπραντ Πιτ θα οδηγήσει στο Βρετανικό Γκραν Πρι – Αυτό είναι το μονοθέσιό του

Ο Μπραντ Πιτ θα μπει στο κόκπιτ ενός πραγματικού αγωνιστικού αυτοκινήτου για την επερχόμενη ταινία του με θέμα τη Formula 1, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Τζόζεφ Κοζίνσκι και τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ.

Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ για την άτιτλη –ακόμα- ταινία στο F1 Accelerate Summit στο Μαϊάμι, οι Τζόζεφ Κοζίνσκι και Τζέρι Μπρουκχάιμερ μοιράστηκαν λεπτομέρειες για την παραγωγή της ταινίας των Apple Studios, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ και μεταξύ των παραγωγών της συγκαταλέγεται ο επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1, ο Λιούις Χάμιλτον.

Σύμφωνα με τον συντονιστή του πάνελ, Γουίλ Μπράξτον, ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός «δημιουργούν μια 11η ομάδα που γυρίζει στην πίστα και στην εκδήλωση από το Silverstone μέχρι το τέλος του έτους».

Το Silverstone είναι η πίστα όπου διεξάγεται το βρετανικό Grand Prix. Φέτος, ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 9 Ιουλίου.

Θα οδηγήσει κανονικά ο Πιτ;

Ο Μπάξτον δήλωσε ότι η ομάδα της ταινίας έχει δημιουργήσει «τη μικρότερη κινητή κάμερα 6k που έχει σχεδιαστεί ποτέ για να μεταφέρει τον θεατή στο κόκπιτ», όπου οι πρωταγωνιστές της ταινίας θα οδηγούν στην πραγματικότητα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

Δείτε το βίντεο

«Αυτό είναι σωστό. Ο Μπραντ Πιτ οδηγεί ένα μονοθέσιο F1 από το Silverstone και μετά» πρόσθεσε ο Μπάξτον. Το ESPN F1 επιβεβαίωσε επίσης την είδηση με ένα tweet. Ωστόσο, το Variety επιβεβαίωσε ότι ο Πιτ δεν θα αγωνιστεί εναντίον άλλων οδηγών στην πίστα και το αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα οδηγήσει θα είναι πιθανότατα μια τροποποιημένη έκδοση ενός μονοθεσίου Junior F2 ή F3.

Η πιο ακρινή ταινία που έχει γυριστεί ποτέ

Κατά τη διάρκεια ενός Q&A με επενδυτές, τον Απρίλιο, ο διευθύνων σύμβουλος της F1, Στέφανο Ντομενικάλι, δήλωσε ότι θα είναι «αρκετά επεμβατικός όσον αφορά την παραγωγή. Είναι κάτι που πρέπει να ελέγξουμε, κατά κάποιο τρόπο, αλλά θα είναι ένας άλλος τρόπος να δείξουμε ότι η Formula 1 δεν σταματά ποτέ να γοητεύει».

Ο Μπάξτον μοιράστηκε επίσης ότι το αγωνιστικό αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται στην ταινία σχεδιάστηκε από τη Mercedes και ο Χάμιλτον «συμβουλεύει για την ιστορία και το σενάριο, ώστε να διασφαλιστεί ότι πρόκειται για την πιο ακριβή ταινία αγώνων που έχει γυριστεί ποτέ».

Δυνατή ομάδα

Σύμφωνα με το επίσημο λογότυπο της ταινίας, ο Πιτ υποδύεται «έναν οδηγό που αφήνει πίσω την ηρεμία της σύνταξης για να αγωνιστεί μαζί με έναν νεοσύλλεκτο οδηγό ενάντια στους τιτάνες του αθλήματος».

Ο Ντάμσον Ίντρις συμπρωταγωνιστεί και στο «Top Gun: Maverick» και ο συν-σεναριογράφος Ehren Kruger υπογράφει το σενάριο.

Παραγωγοί είναι οι Hamilton, Kosinski, Bruckheimer και Chad Oman της Jerry Bruckheimer Films και της Plan B Entertainment του Μπραντ Πιτ. Ο διευθύνων σύμβουλος της Copper, Penni Thow, είναι εκτελεστικός παραγωγός.

*Με στοιχεία από variety.com

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024