Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νεκρή στα 48 της η Κοκό Λι – Είχε δανείσει τη φωνή της στην κινηματογραφική Μουλάν

Νεκρή στα 48 της η Κοκό Λι – Είχε δανείσει τη φωνή της στην κινηματογραφική Μουλάν

Είχε χρόνια κατάθλιψη και, σύμφωνα με τις αδερφές της, που τη βρήκαν το Σαββατοκύριακο σε κωματώδη κατάσταση, η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα

Πέθανε στα 48 της χρόνια η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Κοκό Λι, που είχε δανείσει τη φωνή της στην κινηματογραφική «Μουλάν».

Η τραγουδίστρια, σύμφωνα με το BBC, έκανε απόπειρα αυτοκτονίας το Σαββατοκύριακο. Οι αδερφές της τη βρήκαν σε κωματώδη κατάσταση, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, όμως άφησε την τελευταία της πνοή, σήμερα, Τετάρτη.

Οι αδερφές της, Νάνσι Λι και Κάρολ, έγραψαν στο Facebook πως η 48χρονη έπασχε από κατάθλιψη και η κατάστασή της είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα.

«Όχι μόνο μας έδωσε χαρά με τα τραγούδια και τους χορούς της τα τελευταία 29 χρόνια, αλλά εργάστηκε επίσης σκληρά για να ανοίξει νέους δρόμους για τους Κινέζους τραγουδιστές στη διεθνή μουσική σκηνή» τονίζουν οι αδερφές της στην ανάρτησή τους.

Η Κοκο Λι γεννήθηκε στο Χονγκ Κονγκ και όταν έγινε 9 ετών, μετακόμισε με την μητέρα της και τις δύο αδερφές της στο Σαν Φρανσίσκο.

Έδωσε τη φωνή της στην κινηματογραφική εκδοχή της «Μουλάν» και -μεταξύ άλλων- ερμήνευσε το soundtrack του «Hidden Dragon» το 2001.

Τα τελευταίο της άλμπουμ κυκλοφόρησε στις 14 Φεβρουαρίου.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024