Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δικαίωση στο CAS για Μήτογλου, έπεσε στο μισό η ποινή του

Δικαίωση στο CAS για Μήτογλου, έπεσε στο μισό η ποινή του

Η ποινή του Ντίνου Μήτογλου για την υπόθεση ντόπινγκ έπεσε στο μισό, ήτοι στους 16 μήνες, μετά την απόφαση του CAS. Αυτό σημαίνει ότι ο Έλληνας φόργουορντ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο του 2023 και να επιστρέψει στην Euroleague άμεσα.

Μεγάλη δικαίωση για τον Ντίνο Μήτογλου, καθώς το CAS έριξε στο μισό (στους 16 από τους 32 μήνες) την τιμωρία του για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε επιλέξει να μην ασκήσει έφεση στην απόφαση της FIBA και να πάει απευθείας στο CAS, κάτι που αποδείχθηκε σωτήριο για τον ίδιο, καθώς με αυτήν την εξέλιξη ο παίκτης θα είναι διαθέσιμος για κλήση στην Εθνική ομάδα για το Μουντομπάσκετ 2023, αλλά και για την επόμενη σεζόν της Euroleague.

Πλέον, με τα δεδομένα που διαμορφώνονται ο Ντίνος Μήτογλου είναι σε θέση να επιστρέψει στην δράση μετά από το πέρας της Κυριακής 23 Ιουλίου.

Μένει να φανεί σε τι κατάσταση θα βρίσκεται ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και της Αρμάνι Μιλάνο και αν θα λάβει τελικά το τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Ιτούδη για να βρεθεί στην αποστολή της Εθνικής για τις Φιλιππίνες.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024