Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζώρτζια Κεφαλά: «Χορός παραπληροφόρησης» τελικά πίσω από την κόντρα με τον Τζήμερο

Τζώρτζια Κεφαλά: «Χορός παραπληροφόρησης» τελικά πίσω από την κόντρα με τον Τζήμερο

«Fake news» αποδείχτηκαν -τελικά- τα επιθετικά μηνύματα του Θάνου Τζήμερου στη Τζώρτζια Κεφαλά, όπως αποκάλυψε η ίδια, που σήμερα με λανθασμένες πληροφορίες και παρεξηγήσιμες δηλώσεις βρέθηκε στο επίκεντρο. Ο Τζήμερος δηλώνει δικαιωμένος, χωρίς να εγκαταλείπει τη προσφιλή μέθοδό του κατασκευής εχθρών και εκτόξευσης απειλών...

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες η βουλεύτρια της Πλεύσης Ελευθερίας και γνωστή τραγουδίστρια Τζώρτζια Κεφαλά. Aρχικά με τις δηλώσεις της για τους Σπαρτιάτες, τις οποίες έσπευσε να «μαζέψει» και στη συνέχεια με τις καταγγελίες για τον Θάνο Τζήμερο οι οποίες όπως αποκάλυψε μετά από πολλές ώρες δεν είχαν βάση, μιλώντας χαρακτηριστικά για «χορό παραπληροφόρησης».

Κάποιοι -ρεαλιστές ή κακεντρεχείς θα φανεί στο μέλλον- έσπευσαν να σημειώσουν ότι το «νέο αίμα» που περήφανα έφερε η Πλεύση Ελευθερίας στη Βουλή προς το παρόν φαίνεται να «βράζει» για λανθασμένους λόγους, να χρησιμοποιεί την δημοσιότητα για προσωπική προβολή και μάλιστα με παράπλευρες απώλειες, όπως η διατήρηση στο προσκήνιο ανθρώπων που δηλητηριάζουν με τις θέσεις και τις απόψεις τους τον δημόσιο λόγο.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια των Μπλε, μιλώντας  το πρωί της Τρίτης στο MEGA «αποκάλυψε» πως «είχαμε έντονη μηνυματογραφία με τον Θάνο Τζήμερο. Ειπώθηκαν πράγματα που θα ήθελα να τα θέσω στη Βουλή». Σύμφωνα, δε, με την ίδια «εγώ ήμουν ευγενέστατη, αλλά τα μηνύματά του ήταν πολύ επιθετικά», ενώ πρόσθεσε πως ο Θάνος Τζήμερος ήταν αυτός που ξεκίνησε την ιδιωτική συζήτηση.

«Μου επιτέθηκε λεκτικά. Καταλήξαμε, γιατί ήμουν πολύ ευγενική δεν έκανα κάποια επίθεση σε εκείνον λεκτικά απλώς σε κάποια στιγμή τελείωσε η συζήτηση και κλείσαμε» κατέληξε η Τζώρτζια Κεφαλά, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Παρ’ όλα αυτά κι ενώ η είδηση είχε ξεκινήσει, όπως ήταν άλλωστε λογικό μιας και πρόκειται για δημόσιες καταγγελίες βουλευτή, να αναπαράγεται, αρκετές ώρες αργότερα, η Τζώρτζια Κεφαλά με ανάρτησή της στο Facebook διευκρίνισε πως «ο λογαριασμός που επικοινώνησε μαζί μου σαν Θανος Τζημερος ήταν ψευδής! Ουδέποτε επικοινώνησε μαζί μου ο πραγματικός».

Νέα απάντηση Τζήμερου

«Θα μπορούσε να κάνει τον έλεγχο γνησιότητας, που έκανε τώρα, πριν πει όσα είπε ελαφρά τη καρδία στο Mega για επιθετικά μηνύματα» ήταν η άμεση απάντηση του Θάνου Τζήμερου, που παρά την αναγνώριση του γεγονότος ότι τα δημοσιεύματα στηρίχτηκαν σε επώνυμες δηλώσεις της βουλεύτριας της Πλεύσης Ελευθερίας, εξαπέλυσε επίθεση και απειλές στον Τύπο.

Το «μαζεύει» για τους Σπαρτιάτες μετά τις αντιδράσεις

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν φτάσουμε σε αυτό το επεισόδιο με τον Θάνο Τζήμερο, η Τζώρτζια Κεφαλά είχε προλάβει να προκαλέσει αντιδράσεις υποστηρίζοντας πως οι Σπαρτιάτες «αντιπροσωπεύουν ένα κομμάτι της κοινωνίας το οποίο θέλει να προχωρήσει πιο δυναμικά».

«Δεν συμφωνώ φυσικά με όλες τις θέσεις, μπορώ να πω πως διαφωνώ με τις περισσότερες, γιατί ο δυναμισμός δεν έχει να κάνει με την επιβολή, έχει να κάνει με το διάλογο και τη συζήτηση και τη στοιχειοθέτηση των απόψεών σου. Δεν θεωρώ τις μεθόδους τους δόκιμες» είχε συμπληρώσει.

Δείτε το απόσπασμα

Η δήλωση της αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και λίγες ώρες αργότερα η ίδια αποφάσισε να τοποθετηθεί για τη συγκεκριμένη δήλωση και τις αντιδράσεις τονίζοντας πως δεν υποστηρίζει τους Σπαρτιάτες που είναι εντελώς αντίθετο από «τα πιστεύω και τη στάση ζωής μου όλα αυτά τα χρόνια».

Η ίδια διερωτάται «τι είναι αυτό που σπρώχνει μια ομάδα ανθρώπων να τους ψηφίζει. Το ότι είναι ανιστόρητοι όπως θέλουν να τους προσάπτουν; Το ότι είναι αμόρφωτοι; Κομπλεξικοί; Μαθαίνουν 3 λέξεις Ελληνικά και μετά είναι απόγονοι του Λεωνίδα;».

Η Τζώρτζια Κεφαλά καταλήγει στην ανάρτησή της τονίζοντας πως «το θέμα είναι να καταλάβουμε τον μηχανισμό που οδηγεί στο φασισμό. Έτσι θα νικηθεί».

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024