Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τζώρτζια Κεφαλά: Ισχυρίζεται πως ο Τζήμερος της έστελνε επιθετικά μηνύματα

Τζώρτζια Κεφαλά: Ισχυρίζεται πως ο Τζήμερος της έστελνε επιθετικά μηνύματα

Η απάντηση του Θάνου Τζήμερου σε όσα δήλωσε η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας

Πόλεμος μεταξύ της νέας βουλευτού με την Πλεύση Ελευθερίας, Τζ. Κεφαλά και του Θάνου Τζήμερου, ξέσπασε ξαφνικά. Ο λόγος, ότι η Τζώρτζια Κεφαλά ισχυρίστηκε πως δέχθηκε λεκτική επίθεση μέσω μηνυμάτων από τον Θάνο Τζήμερο.

Ειδικότερα, η βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας κατήγγειλε ότι της έστειλε «πολύ επιθετικά» μηνύματα, πέραν των αναρτήσεων που έκανε για το πρόσωπό της με τον ίδιο τώρα να το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Όπως είπε στο MEGA η Τζώρτζια Κεφαλά «είχαμε έντονη μηνυματογραφία μετά από αυτό με τον Θάνο Τζήμερο. Ειπώθηκαν πράγματα που θα ήθελα να τα θέσω στη Βουλή».

Σύμφωνα με την ίδια «εγώ ήμουν ευγενέστατη, αλλά τα μηνύματά του ήταν πολύ επιθετικά» προσθέτοντας ότι ο Θάνος Τζήμερος ήταν αυτός που ξεκίνησε την ιδιωτική συζήτηση.

«Μου επιτέθηκε λεκτικά. Καταλήξαμε, γιατί ήμουν πολύ ευγενική δεν έκανα κάποια επίθεση σε εκείνον λεκτικά απλώς σε κάποια στιγμή τελείωσε η συζήτηση και κλείσαμε» πρόσθεσε η Τζώρτζια Κεφαλά υποστηρίζοντας ότι «το σεξιστικό είναι η αρχή. Πίσω από τις εν λόγω νοοτροπίες βρίσκονται άλλες πολύ σοβαρότερες. Ένα σάπιο σύστημα και μία σάπια νοοτροπία».

Μέσω ανάρτησης στο Twitter ο Θάνος Τζήμερος τα διαψεύδει όλα αυτά αναφέροντας πως «Ενημερώνω τις βιομηχανίες λάσπης που αποκαλούνται ΜΜΕ ότι θα στραφώ δικαστικά εναντίον τους, εάν δεν κατεβάσουν την ψευδή είδηση και δεν ζητήσουν συγγνώμη. Ουδεμία επικοινωνία είχα με οποιονδήποτε. Οι λογαριασμοί μου είναι γνωστοί».

Η πρώτη απάντηση από την Τζώρτζια Κεφαλά για την εμφάνισή της

Η τραγουδίστρια και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας  έδωσε απαντήσεις σχετικά με τα ρούχα που επέλεξε για την πρώτη της εμφάνιση στη Βουλή κατά την τελετή ορκωμοσίας χθες, Δευτέρα με ανάρτησή της στο Facebook την οποία συνόδευσε με ένα βίντεο της ίδιας μέσα από τους χώρους του κοινοβουλίου.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Τζώρτζια Κεφαλά γράφει:

«Κάποια στιγμή, αργά και βασανιστικά ίσως, ο κόσμος μέσα και έξω απ’ τη Βουλή θα σταματήσει να υποκρίνεται. Ο καθένας θα κάνει το υπέροχο ταξίδι της ζωής του με τον τρόπο που επιθυμεί και θα ψάχνει τον εαυτό του χωρίς να κρίνει τους άλλους.

Αυτόν τον κόσμο ονειρεύομαι. Το αν τα κίτρινα ξυρισμένα μαλλιά, το ντεκολτέ ή τα γυαλιά προσθέτουν ή αφαιρούν σοβαρότητα το αφήνω στα υπέροχα μυαλά σας».

«Θέλω να σας πω το εξής. Εγώ μεγάλωσα δίπλα στη Βουλή, έκανα τις βόλτες μου στον Εθνικό Κήπο, έκανα πατίνια έξω απ’ τη Βουλή και μεγάλωσα στην Κουμπάρη 5 σαν παιδάκι γονιών θυρωρών. Η συγκίνησή μου είναι μεγάλη που ένα παιδάκι μπορεί να κάνει αυτή τη διαδρομή και να καταλήξει εδώ.

Από το να κάνει πατίνια 17 χρονών έξω από τη Βουλή, χωρίς κανέναν θείο στην Κορώνη, καταφέρνει να μπει μέσα στη Βουλή και να λέει τη γνώμη του. Αυτό είναι το εξαιρετικό με τη Δημοκρατία και εκεί θα πρέπει να σταθούμε. Σας ευχαριστώ όλους», αναφέρει στο βίντεό της η Τζώρτζια Κεφαλά.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024