Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σεξιστικό παραλήρημα Τζήμερου για Τζώρτζια Κεφαλά: Γιατί βγάζει το μισό β@@ί σε κοινή θέα;

Σεξιστικό παραλήρημα Τζήμερου για Τζώρτζια Κεφαλά: Γιατί βγάζει το μισό β@@ί σε κοινή θέα;

Αφότου έδωσε ρεσιτάλ σεξισμού με την… άτεκνη Σοφία Ζαχαράκη, ο Θάνος Τζήμερος ενοχλήθηκε με το ντύσιμο της Τζώρτζιας Κεφαλά και το εξέφρασε με το γνωστό του ύφος

Σε… παροξυσμό βρίσκεται μετεκλογικά ο Θάνος Τζήμερος. Μετά τις χυδαιότητες για τη Σοφία Ζαχαράκη, που ως άτεκνη και άγαμη –ω θεοί- έγινε υπουργός Οικογένειας, σήμερα, με το γνωστό –μισογυνικό- ύφος, τα έβαλε με τη βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας και τραγουδίστρια των Μπλε, Τζώρτζια Κεφαλά.

Η Τζώρτζια Κεφαλά, κατά την εμφάνισή της στη Βουλή για την ορκωμοσία της, φόρεσε ένα κιμονό σε πράσινο χρώμα και μια μαύρη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ. Επίσης τα μαλλιά της είναι βαμμένα κίτρινα και φοράει διαφορετικά σκουλαρίκια.

Η εμφάνισή της δεν ήταν η συνηθισμένη. Ναι. Πέραν του ότι αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, ακόμα κι αν δεχτούμε υπάρχει ένας άτυπος κανόνας για το πώς να ορκιστείς στη Βουλή, το θέμα για τον Τζήμερο, προφανώς δεν ήταν αυτό.

Ένα ήταν το θέμα, το βυ..ί της. Με τόση χυδαιότητα και τόσο σεξισμό, όσο περιλαμβάνει το να σταθείς, με ΤΡΙΑ tweets στο ανοιχτό ντεκολτέ της Τζώρτζιας Κεφαλά. Το ανοιχτό ντεκολτέ, κατά τον γνωστό για τις απόψεις του, Τζήμερο, είναι απόδειξη ότι δεν της αξίζει να την εκτιμούν για το πνεύμα της. Και για να μην τον πουν και σεξιστή, κότσαρε κι έναν άντρα με παντελόνι ανοιχτό στα γεννητικά όργανα, για να πει ότι και αυτό δεν θα ήταν «οκ» να πάει στη Βουλή.

Η παραληρηματική ανάρτηση ολοκληρώνεται με το συμπέρασμα ότι «Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά».

Αναλυτικά οι αναρτήσεις:

«Η απορία είναι γενικότερη: μια γυναίκα που θέλει να την εκτιμούν για την προσωπικότητά της, το πνεύμα της, την καλλιέργειά της κ.λπ. γιατί βγάζει το μισό (ή και παραπάνω) βυζί σε κοινή θέα; Τι ακριβώς θέλει να εκφράσει; Σε ποιους απευθύνεται;».

«»Έτσι αισθάνεται και το εκφράζει» απαντάει ο ηλίθιος. Αυτό ακριβώς ρωτάω, ηλίθιε. Τι ακριβώς εκφράζει βγάζοντας έξω το μισό βυζί; Εάν, ας πούμε, ένας άντρας πήγαινε στην ορκωμοσία της Βουλής με το παντελόνι του κυρίου της φωτογραφίας θα το θεωρούσαμε ok, ε;».

«Φυσικά, τα ρούχα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Ο άνθρωπος όμως επιλέγει τα ρούχα. Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο ή για εμφάνιση σε μαγαζί της παραλιακής, σημαίνει ότι κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή και τον ρόλο της Βουλής, συνολικά. Μήπως τελικά έχουν δίκιο;».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024