Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νίκος Αμπατιέλος: Υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Νίκος Αμπατιέλος: Υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Ο Νίκος Αμπατιέλος, βουλευτής της Α' Πειραιά του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του κόμματος, διαδέχεται ως υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά τη Διαμάντω Μανωλάκου.

Την υποψηφιότητα του Νίκου Αμπατιέλου ως επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για τον Δήμο Πειραιά, ανακοίνωσε το ΚΚΕ, σε εκδήλωση που διοργανώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Στην εκδήλωση ήταν παρών ο Νίκος Σοφιανός του οποίου η υποψηφιότητα ως επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και υποψηφίου δημάρχου για τον Δήμο Αθηναίων έχει ήδη ανακοινωθεί.

Ο Νίκος Αμπατιέλος, βουλευτής της Α’ Πειραιά του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του κόμματος διαδέχεται ως υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά την Διαμάντω Μανωλάκου, βουλευτή Β’ Πειραιά του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ.

Οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν από την Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Γραφείου Τύπου του κόμματος, σε εκδήλωση για τους δημοσιογράφους, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό.

«Παρών» και ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος συνομίλησε με όλους τους δημοσιογράφους.

«Απέναντι στη διοίκηση Μπακογιάννη είμαστε η μόνη αντιπολίτευση από τη σκοπιά υπεράσπισης των συμφερόντων της Αθηνας» δήλωσε ο Νίκος Σοφιανός.

«Μετά τη σημαντική άνοδο του ΚΚΕ στις εργατικές-λαικές γειτονιές του Πειραιά, δυναμώνουμε τη φωνή των εργαζομένων και στο δήμο του Πειραιά, με πιο δυνατό το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» δήλωσε ο Νίκος Αμπατιέλος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024