Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μύκονος: Μία Ισπανίδα με τον γιο της «ξάφριζαν» τουρίστες στο αεροδρόμιο - Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους

Μύκονος: Μία Ισπανίδα με τον γιο της «ξάφριζαν» τουρίστες στο αεροδρόμιο – Στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο γιος και η φίλη του απασχολούσαν τα θύματα που έφταναν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, αφού πρώτα είχαν μελετήσει τους στόχους τους και η 47χρονη μάνα τούς «ξάφριζε» χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό

Μάνα και γιος από την Βαρκελώνη, είναι τα δύο από τα τρία μέλη της συμμορίας που έκλεβε τσάντες και ακριβά κοσμήματα από ταξιδιώτες που έφταναν αεροπορικώς στη Μύκονο.

Η μητέρα, 47 ετών, συνελήφθη στις 30 Μαΐου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και στην κατοχή της βρέθηκαν κλοπιμαία, ενώ ο 24χρονος γιος της αναζητείται, μαζί με μια άγνωστη νεαρή γυναίκα που συμμετείχε στις κλοπές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο γιος και η φίλη του απασχολούσαν τα θύματα που έφταναν στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, αφού πρώτα είχαν μελετήσει τους στόχους τους και η 47χρονη μάνα τούς «ξάφριζε» χωρίς να αντιληφθούν το παραμικρό.

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

Σήμερα η Αστυνομία, με Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες της μάνας και του γιου, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε ποινική δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής κατ’ εξακολούθηση, από κοινού και κατά μόνας, τετελεσμένης και σε απόπειρα, που τελέσθηκε από πρόσωπα που διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα.

Δείτε εδώ, στη σελίδα της Αστυνομίας, τα στοιχεία μητέρας και γιου από την Ισπανία

Η δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων και που δεν έχουν εισέτι καταγγελθεί.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-3536943 και 210-3536956 του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Sports in

Ο Φατίχ Τερίμ δοκιμάστηκε, απέτυχε και γι’ αυτό φεύγει!

Ο Τούρκος προπονητής σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να φέρει στον Παναθηναϊκό την αστερόσκονη που τον περιστοίχιζε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του ώστε να αλλάξει την κατάσταση...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024