Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριος ξυλοδαρμός εργαζόμενου από ανταγωνιστή ιδιοκτήτη επιχείρησης στη Ρόδο

Άγριος ξυλοδαρμός εργαζόμενου από ανταγωνιστή ιδιοκτήτη επιχείρησης στη Ρόδο

Σερβιτόρος αρνήθηκε να εργαστεί για ανταγωνιστική επιχείρηση και «τιμωρήθηκε» - Τον χτύπησαν 10 άτομα

Την ώρα που η Ρόδος βρίσκεται στο επίκεντρο για τις εικόνες εργασιακού μεσαίωνα σε beach bar, στο οποίο σερβιτόροι παραδίδουν παραγγελίες σχεδόν κολυμπώντας, ένας σερβιτόρος ξυλοκοπήθηκε από ιδιοκτήτη ανταγωνιστικής επιχείρησης επειδή αρνήθηκε να δουλέψει γι’ αυτόν.

Το απαράδεκτο περιστατικό κατήγγειλε αρχικά ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Παναγιώτης Εγγλέζος, εκφράζοντας μάλιστα την πρόθεση του ίδιου και του αντιπροέδρου του εργατικού κέντρου, Θανάση Σταμούλη, να πάνε το θέμα στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ανταγωνιστής επιχειρηματίας ζήτησε σε σερβιτόρο να δουλέψει για εκείνον, ο εργαζόμενος αρνήθηκε και ο επιχειρηματίας «έστειλε 10 περίπου άτομα τα οποία και ξυλοκόπησαν τον νεαρό στέλνοντας τον στο νοσοκομείο»

«Και νέο περιστατικό με ξυλοδαρμό εργαζομένου είχαμε εχθές το βράδυ στην παλιά πόλη της Ρόδου. Συγκεκριμένα νεαρός εργαζόμενος ο οποίος δούλευε σε εστιατόριο αρνήθηκε το αίτημα του διπλανού επιχειρηματία να πάει για να απασχοληθεί στη δική του επιχείρηση, με αποτέλεσμα ο “επιχειρηματίας” να στείλει 10 περίπου άτομα τα οποία και ξυλοκόπησαν τον νεαρό στέλνοντας τον στο νοσοκομείο, για το περιστατικό έχουμε ενημερωθεί μαζεύουμε όλα τα στοιχεία και την Δευτέρα θα επισκεφτούμε τον εισαγγελέα μαζί με τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων και αντιπρόεδρο του εργατικού κέντρου, Θανάση Σταμούλη» γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Εγγλέζος.

«Αρνήθηκα να δουλέψω γι΄ αυτόν και με ξυλοκόπησε»

«Από την αρχή που ήρθα να δουλέψω εδώ, τη δεύτερη εβδομάδα μου είπε «θα έρθεις να δουλέψεις για μένα, 60 ευρώ την ημέρα» και του είπα όχι, γιατί είχα αρχίσει δουλειά αλλού. Πέρασαν δύο εβδομάδες και μου είπε να πάω να δουλέψω για 70 ευρώ την ημέρα και του είπα πάλι όχι» δήλωσε το θύμα της επίθεσης στο  Star.

Όπως λέει του πήρε δύο πελάτες, γεγονός που εξαγρίωσε τον ιδιοκτήτη της διπλανής επιχείρησης.

«Ο υπάλληλός μου πήρε δύο πελάτες από το δίπλα μαγαζί. Εξαγριωμένοι οι άλλοι επιτέθηκαν στον υπάλληλο μου, του έριξαν μπουνιές. Ήταν καμιά δεκαριά ακόμα άτομα» περιέγραψε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην οποία απασχολείται ο σερβιτόρος.

Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό του

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσιεύει το Star, καταγράφεται η στιγμή που ομάδα ατόμων επιτίθεται στον νεαρό σερβιτόρο και τον ξυλοκοπούν όλοι μαζί. Στη συνέχεια, ο εργαζόμενος μπήκε στην επιχείρηση όπου εργάζεται για να γλιτώσει. Λίγα λεπτά μετά, εισέβαλαν στο μαγαζί και οι δράστες, όπου τον χτύπησαν ξανά και ξανά.

«Ήρθε το αφεντικό και πίσω του ήταν 15 άτομα» συγκλονίζει ο εργαζόμενος.
Ο εργοδότης και το θύμα κατέθεσαν μήνυση για εξύβριση και απειλή. Σε βάρος του κατηγορούμενου όπως και σε βάρος του γιου του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

«Έφαγε ένα χαστούκι, άντε και μια μπουνιά» – Τι λέει ο φερόμενος ως δράστης

«Δεν είχα πρόθεση να τον χτυπήσω και δεν τον χτύπησα. Απλά τον έπιασα από τους ώμους και του λέω «Θα μιλάς πιο όμορφα και θα φέρεσαι πιο όμορφα, για να επιβιώσεις εδώ πέρα». Έφαγε ένα χαστούκι από τον γιο μου, γιατί του έβρισε τη μάνα στα αλβανικά. Άντε και μια μπουνιά» ισχυρίζεται προκλητικά ο ανταγωνιστής επιχειρηματίας, μιλώντας στο Star, θεωρώντας ότι έτσι δικαιολογείται.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024