
Νότια Καρολίνα: Συνελήφθη άτομο μετά τον εντοπισμό 6 πτωμάτων σε φλεγόμενο σπίτι
Οι αρχές έχουν συλλάβει ένα άτομο 33 ετών, στο οποίο απήγγειλαν κατηγορίες για ανθρωποκτονίες, μετά τον εντοπισμό έξι πτωμάτων σε σπίτι που είχε τυλιχθεί στις φλόγες, σε κοινότητα της Νότιας Καρολίνας.
Οι αρχές ανακοίνωσαν πως απήγγειλαν κατηγορίες για ανθρωποκτονίες και απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ύποπτο χθες Δευτέρα, μετά τον εντοπισμό την προηγουμένη έξι πτωμάτων σε σπίτι στις φλόγες στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ (στη φωτογραφία από County Fire Rescue/nbcnews.com, επάνω, ό,τι απέμεινε από το σπίτι μετά την πυρκαγιά).
Ο μοναδικός επιζών
Αφού ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά για επίθεση με μαχαίρι στην κοινότητα Γκριν Ποντ, στη Νότια Καρολίνα, η αστυνομία βρήκε όταν έφθασε επιτόπου σπίτι να έχει γίνει παρανάλωμα και, όχι μακριά, το μοναδικό πρόσωπο που επέζησε, 13 ετών.
Το παιδί, που δεν κατονομάστηκε από τις αρχές, υπέδειξε στις αρχές τον ύποπτο (φωτογραφία, κάτω), προτού διακομιστεί με ελικόπτερο σε νοσοκομείο.
HAPPENING NOW: Suspect Ryan Manigo has arrived for his bond hearing.
This comes as Colleton County Sheriff’s Office is conducting a murder investigation. They found 6 people dead and one in critical condition when responding to a fire yesterday. pic.twitter.com/kXhUbxXzNp
— Floriana Boardman (@Floriana_TV) July 3, 2023
Ο άνδρας, ο Ράιαν Μάνιγκο, 33 ετών, συνελήφθη και προφυλακίστηκε προχθές Κυριακή. Του απαγγέλθηκαν χθες Δευτέρα δυο κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, που αφορούν τα δύο θύματα που έχουν ταυτοποιηθεί. Το ένα ήταν η κόρη του, 11 ετών. Το άλλο η κουνιάδα του, 50 ετών (φωτογραφίες, κάτω).
11-year-old Sariya Manigo … one of the victims of the #GreenPondMassacre in Colleton County, South Carolina. Absolutely heartbreaking … #SCCrime #SCCourts pic.twitter.com/c5CqAt3ba5
— FITSNews (@fitsnews) July 3, 2023
Του απαγγέλθηκε επίσης η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας του παιδιού στην εφηβεία που επέζησε.
«Φρικιαστικά γεγονότα»
«Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν το κίνητρο», δήλωσε ο Γκέρι Χιλ, ο σερίφης της κομητείας Κόλετον, στην οποία υπάγεται η Γκριν Ποντ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα «φρικιαστικά γεγονότα» της Κυριακής.
Τα υπόλοιπα τέσσερα θύματα δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη, διευκρίνισε ο σερίφης Χιλ.
Οι αρχές έχουν σκοπό να απαγγείλουν κι άλλες κατηγορίες στον ύποπτο, δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας, ο Ντάφι Στόουν, προσθέτοντας πως θα ζητήσει να τού επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης.
Πηγή: ΑΠΕ
- Βραβεία Νεανικής Επιχειρηματικότητας 2026: Διεκδικήστε έπαθλα 300.000 € από το Stelios Philanthropic Foundation
- Τσουκαλάς: Υπάρχουν σοβαρά εσωτερικά ζητήματα στη ΝΔ και δεν κρύβονται – Τρέμουν την επαναληπτική κάλπη
- Το σχόλιο του Λιάγκα για Akyla και Eurovision και η παρομοίωση με το… Final-4 της Euroleague (vid)
- Οι Αθώοι: Η αλήθεια είναι σκληρή
- Πυρά ΠΑΣΟΚ για τον Βασίλη Σπανάκη για ενοικίαση ακινήτου στα ΕΛΤΑ – «Δεν έχω καμία σχέση εγώ», απαντά ο υφυπουργός
- Eurovision: Μήπως η Βουλγαρία δεν είναι τόσο «μακριά» από το Ισραήλ όσο νομίζεις;





