Η Άσλεϊ Μπάρτι γέννησε το πρώτο της παιδί (pic)
Η Άσλεϊ Μπάρτι καλωσόρισε στον κόσμο το νεογέννητο μωρό της, 16 μήνες μετά την αποχώρησή της από το τένις, αναρτώντας φωτογραφία στα social media.
Η Άσλεϊ Μπάρτι ανακοίνωσε σήμερα (4/7) τη γέννηση του πρώτου παιδιού της, 16 μήνες μετά την αποχώρησή της από το τένις, ενώ βρισκόταν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.
Η 27χρονη Αυστραλή, κάτοχος τριών τίτλων σε τουρνουά γκραν σλαμ (Ρολάν Γκαρός 2019, Γουίμπλεντον 2021, Australian Open 2022), η οποία παντρεύτηκε πέρυσι τον επί μακρόν σύντροφό της, Γκάρι Κίσικ, πόσταρε μια φωτογραφία του νεογέννητου μωρού της με τη λεζάντα: «Το όμορφο αγόρι μας, καλωσήρθες στον κόσμο, Χέιντεν».
Υπενθυμίζεται ότι η Μπάρτι ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της τον Μάρτιο του 2022, λίγο μετά την κατάκτηση του τίτλου στο όπεν της πατρίδας της, με τον οποίο έγινε η πρώτη Αυστραλή που κατέκτησε το Australian Open μετά το 1978 και την Κρις Ο’Νιλ.
View this post on Instagram
- Τέλος εποχής για τη Μονακό: Οι παίκτες που φεύγουν το καλοκαίρι από το Πριγκιπάτο
- Τζέιμς για Ολυμπιακό: «Συγχαρητήρια και καλή τύχη»
- Ιταλικά ΜΜΕ: «Βλέπει» Τζόλη η Ρόμα
- Άρσεναλ, η τέχνη του να υποφέρεις
- To Ντουμπάι κλείνει και Οκόμπο!
- ΠΑΕ Ολυμπιακός για Σταύρο Τσώχο: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του»
- Σαουδική Αραβία: Φρένο στα δισεκατομμύρια του αθλητισμού και νέα στρατηγική
- Αυτή είναι δουλειά: Βλέπεις τους αγώνες του Μουντιάλ 2026, παίρνεις 50.000 δολάρια!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 06.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kathrinepnw-12506594-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442