Γαλλία: Ακροδεξιοί συγκεντρώνουν χρήματα υπέρ του αστυνομικού που σκότωσε τον Ναέλ
Ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 17χρονο Ναέλ στη Γαλλία προφυλακίστηκε και διεξάγεται σε βάρος του έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Μια έκκληση για δωρεές υπέρ του Γάλλου αστυνομικού που πυροβόλησε και σκότωσε τον 17χρονο Ναέλ ξεπέρασε αργά το απόγευμα της Κυριακής τις 670.000 ευρώ.
Ο θάνατος του εφήβου την Τρίτη στη Ναντέρ, κοντά στο Παρίσι, από πυρά αστυνομικού έχει προκαλέσει εκτεταμένες ταραχές σε όλη τη Γαλλία.
Ο στόχος της συγκέντρωσης δωρεών είναι να υποστηριχθεί η οικογένεια του αστυνομικού, «ο οποίος έκανε τη δουλειά του και πληρώνει βαρύ τίμημα», αναφέρει η εκστρατεία σε ανακοίνωση.
Η εκστρατεία οργανώθηκε από υποστηρικτή του Γάλλου ακροδεξιού πολιτικού Ερίκ Ζεμούρ.
Η εκστρατεία οργανώθηκε από τον Ζαν Μεσιά, υποστηρικτή του Γάλλου ακροδεξιού πολιτικού Ερίκ Ζεμούρ.
Ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 17χρονο Ναέλ προφυλακίστηκε και διεξάγεται σε βάρος του έρευνα για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Όταν ρωτήθηκε για την εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων υπέρ του αστυνομικού, η γιαγιά του Ναέλ, η Ναντιά, δήλωσε σοκαρισμένη. «Ραγίζει η καρδιά μου», είπε.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Βουλή ΗΠΑ: Θυελλώδης συνεδρίαση κατά την ακρόαση των επικεφαλής των υπηρεσιών για τη μετανάστευση
- Ουκρανία: 4 νεκροί, ανάμεσά τους 3 παιδιά, σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο
- Σκάνδαλο Επσταϊν: Μια κατάθεση του 2006 αποκαλύπτει ότι ο Τραμπ γνώριζε για τα εγκλήματα του πρώην φίλου του
- Πορτογαλία: Παραίτηση της υπουργού Εσωτερικών υπό το βάρος των επικρίσεων έπειτα από τη φονική κακοκαιρία
- Ισραήλ: Αποβίβασαν δημοσιογράφο από το αεροσκάφος του Νετανιάχου για «να ελέγξουν τις επαφές του»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ανοίγει παράθυρο σε πυρηνικά όπλα


