Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, παρά τη μεγάλη μάχη που έδωσαν να την κρατήσουν στη ζωή οι γιατροί και οι νοσηλευτές στα επείγοντα του Νοσοκομείου Τρικάλων, η γυναίκα πέθανε.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 57χρονη, με τα νεότερα στοιχεία να δείχνουν πως η πτώση της ήταν ατύχημα, ωστόσο το Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων διεξάγει προανάκριση.
Κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών λήψεων στις 06:30 το πρωί της Παρασκευής για τις Πανελλαδικές διαπιστώθηκε αδυναμία παραλαβής θεμάτων από το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης του Ε.Κ. Αλοννήσου
Σε μαθήματα προσανατολισμού εξετάζονται σήμερα στις Πανελλαδικές οι υποψήφιοι των ΓΕΛ - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζουν τις εκτιμήσεις για τη δυσκολία των θεμάτων