Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Φουρέιρα: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο ταξίδι-αστραπή στην Μαδρίτη

Ελένη Φουρέιρα: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο ταξίδι-αστραπή στην Μαδρίτη

Οι φωτογραφίες που ανέβασε ποπ σταρ στο Instagram.

Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε δυναμικά στη σκηνή, μετά από σχεδόν έναν χρόνο απουσίας, με το «Reborn Tour», μία υψηλών προδιαγραφών περιοδεία της Panik Live, που έχει τεράστια δυναμική και προβάλλει την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα.

Η περιοδεία ξεκίνησε το Σάββατο, 27 Μαΐου στην Αθήνα και θα συνεχιστεί σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα κι εξωτερικό.

Δείτε την ανάρτησή της στο Instagram

Έτσι και στα πλαίσια της περιοδείας της, το Σάββατο 2/7 η Ελένη Φουρέιρα πραγματοποίησε ένα ταξίδι αστραπή στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Μαδρίτη. Η Ισπανία την έχει λατρέψει και οι φαν της, της το αποδεικνύουν κάθε φορά που εμφανίζεται για κάποια live εμφάνιση.

Η ποπ τραγουδίστρια μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πώς πέρασε τις μόλις 24 ώρες που πέρασε στην πανέμορφη Μαδρίτη.

Ανέβασε το στάδιο, στο οποίο εμφανίστηκε και το οποίο είχε κατακλυστεί με θαυμαστές της, εικόνες από τα παρασκήνια, από τη ζωή της στην πόλη, από τα γλυκά που απόλαυσε.

Αν και είχε λίγο χρόνο για να απολαύσει τις βόλτες της στην πόλη, ανανέωσε το ραντεβού της με τους Ισπανούς για το επόμενο ταξίδι της στη Βαρκελώνη.

«Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πάρα πολύ αγχωμένη. Νιώθω σαν να το κάνω πρώτη φορά, δε μπορώ να το εξηγήσω. Τώρα που με ρωτάτε για το μωρό μπορεί να αρχίσω να κλαίω. Νομίζω ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μου. Νιώθω πιο ολοκληρωμένη σαν άνθρωπος.

Μου έχει φύγει ένα μόνιμο άγχος που είχα για το αν θα τα καταφέρω να γίνω μαμά. Ευχαριστώ πολύ τον Θεό που μου έφερε το παιδί μου, είμαι πολύ ευτυχισμένη, πολύ χαρούμενη. Η σχέση μας με τον Αλμπέρτο μετά το μωρό έχει γίνει πολύ καλύτερη. Τον θαυμάζω πολύ περισσότερο, τον αγαπώ πολύ περισσότερο, τον έχω ερωτευτεί πιο πολύ», είχε δηλώσει η Ελένη Φουρέιρα στην πρώτη της συναυλία στην Αθήνα στην έναρξη της περιοδείας της, ενώ μία από τις πολλές ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η Ελένη Φουρέιρα παρουσίασε για πρώτη φορά live το νέο της single, «Oh Mami», στο οποίο συνεργάζεται με τον Mc Daddy και κυκλοφόρησε, από την Panik Records, πριν από λίγι καιρό, με το κοινό να την αποθεώνει όπως έκανε καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Δείτε το teaser του «Oh Mami»

Και το βίντεο

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024