Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Φουρέιρα: Αντιδράσεις της Εκκλησίας για το «Πάτερ Ημών» στο νέο της τραγούδι

Ελένη Φουρέιρα: Αντιδράσεις της Εκκλησίας για το «Πάτερ Ημών» στο νέο της τραγούδι

Βγήκε εκτός εαυτού ο Γιάννης Πουλόπουλος, ενώ το πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα γελούσε με τα όσα ισχυριζόταν ο εκδότης της ιστοσελίδας ekklisia online

Έντονες αντιδράσεις σε ορισμένους κύκλους, κυρίως εκκλησιαστικούς, έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μέσα από τα Mad Video Music Awards, τα οποία θα προβληθούν σε λίγες ημέρες μέσα από το MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, έξαλλοι έχουν γίνει ιερείς και πιστοί με την αναφορά του Πάτερ Ημών στους στίχους της, θυμίζοντας άλλες εποχές, που κυνηγούσαν τα τραγούδια, έσπαζαν κινηματογράφους κι έκαιγαν «βλάσφημα»βιβλία.

Μάλιστα, ο εκδότης της ιστοσελίδας ekklisia online, Ανδρέας Καραγιάννης, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξέφρασε τους εν λόγω προβληματισμούς.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων «είναι ντροπή να βάζει στα προκλητικά της τραγούδια το Πάτερ Ημών», με την Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ της, να έχουν αντίθετοι άποψη και μάλιστα να γελάνε.

Το ξέσπασμα της εκκλησίας για το τραγούδι της Φουρέιρα

«Καίει όταν με κοιτάει, σίγουρα θέλει γιατρό. Έχει κόλλημα μαζί μου, θέλει να τον παντρευτώ. Έχει σημάδια από το κραγιόν, άδεια μπουκάλια από το παρελθόν, θέλει σε όλα να είναι παρών, με είδε και είπε ο Πάτερ Ημών» είναι οι στίχοι που έφεραν την οργή των πιστών.

Ακούστε απόσπασμα από το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρείρα (μετά το 12:25)

«Είναι άλλο να υπάρχει σειρά και άλλο να λέει ένας στοίχος θα σου δείξω το Πάτερ Ημών. Είναι ένας φαιδρός στίχος» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Καραγιάννης.

Γελούσαν στο πλατό της Καινούργιου

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, όλοι στο πλατό γέλασαν και σχολίασαν πως ο στοίχος δεν προκαλεί.

«Δεν λέω ότι είχε πρόθεση. Εγώ είπα ότι είναι κάτι φαιδρό κατ’ εμέ. Δεν είναι άξιο καν σχολιασμού. Μετά όπως είδατε βγήκε αρχιμανδρίτης οικουμενικού πατριαρχείου και είπε τα εξ αμάξης για την γυναίκα αυτή. Όταν σου λέει ότι κάποιος θίγεται, σου λέει άσε το Θεό μας ήσυχο και ασχολήσου με τον δικό σου. Είναι άλλο πράγμα να λες με αξιοπρεπή τρόπο και άλλο να βγαίνεις με ένα μίνι και με τον Σταυρό» συνέχισε ο Ανδρέας Καραγιάννης.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024