Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπλόκο οπαδών σε Ράντονιτς

Μπλόκο οπαδών σε Ράντονιτς

Ο Ράντονιτς τελικά δεν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπουντούτσνοστ, με τους οπαδούς της ομάδας να απαιτούν και να καταφέρνουν την απομάκρυνσή του.

Απίστευτη εξέλιξη στην καριέρα του Ντέγιαν Ράντονιτς. Μετά από το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ο Μαυροβούνιος τα είχε βρει σε όλα και ήταν έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπουντούτσνοστ, στην οποία θήτευσε και ως παίκτης (1991-1993, 1998-2002) αλλά και ως προπονητής (2005-2013), κατακτώντας μάλιστα συνολικά 10 πρωταθλήματα και 6 Κύπελλα.

Υπολόγισε όμως… χωρίς τους οπαδούς της ομάδας οι οποίοι με δυναμική παρέμβαση κατάφεραν να σπάσει το deal μεταξύ διοίκησης και προπονητή, με τον Πέταρ Μίγιοβιτς να παραμένει στον πάγκο της ομάδας από το Μαυροβούνιο.

Αν και ο Ράντονιτς θεωρείται μεγάλη δόξα της Μπουντούτσνοστ βάσει καριέρας και επιτυχιών, ο 53χρονος τεχνικός αποχώρησε με άσχημο τρόπο από την ομάδα του το 2013, αφού όχι μόνο επέλεξε να πάει στον εχθρικό για τους Μαυροβούνιους, Ερυθρό Αστέρα, αλλά δήλωσε πως ήταν και οπαδός της ομάδας του Βελιγραδίου!

Και μπορεί η διοίκηση της ομάδας μετά από 10 και πλέον χρόνια να έχει ρίξει… νερό στο κρασί της μιας και βρισκόμαστε σε εποχές άκρατου επαγγελματισμού, οι οπαδοί όμως όπως φαίνεται δεν ξέχασαν την «προσβολή» και επί της ουσίας σαμπόταραν την επιστροφή του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024