Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν με απασχολεί εάν κάποιος βαφτίζει μία συνεργασία μου ως σχέση»

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν με απασχολεί εάν κάποιος βαφτίζει μία συνεργασία μου ως σχέση»

Τι ξεκαθάρισε για την προσωπική του ζωή;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και αποκάλυψε τι συμβαίνει με την Δήμητρα Βαμβακούση και αν βλέπει τον εαυτό του στον ρόλο του πατέρα. Τι αποκάλυψε για την ενασχόλησή του με την υποκριτική;

«Έχω πάρει πιστοποίηση από σεμινάριο υποκριτικής στην Ιταλία. Και έχω πάρει και πρόσφατα πιστοποίηση ως κασκαντέρ, για να μπορώ να υποδύομαι περισσότερα πράγματα από όσα είδατε στο πρόσφατο διαφημιστικό. Επειδή συμμετείχα σε τέσσερα σίριαλ και σε μία ταινία, σε καμία περίπτωση δεν είμαι σε θέση να υποστηρίξω τα πάντα στο κομμάτι της υποκριτικής», είπε αρχικά.

«Στο κομμάτι του ηθοποιού σε ταινίες δράσης είμαι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Δύο project που συζητούσαμε για το εξωτερικό, έχουν πάει μετά το καλοκαίρι, ετοιμαζόμαστε γι’ αυτά και όταν είμαστε σε θέση, θα πούμε περισσότερα γι΄αυτά», συμπλήρωσε.

«Ο κάθε άνθρωπος που…»

Για την σύντροφό του Δήμητρα Βαμβακούση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε πως, «η Δήμητρα είναι μία κοπέλα με δική της πορεία, ανταμώσαμε σε μία συνεργασία μας. Είναι τολμηρή κοπέλα. Η ανθρώπινη σχέση μας είναι σε καλό επίπεδο. Δεν αφορά κανέναν γενικότερα η προσωπική μου ζωή. Ο κάθε άνθρωπος που έχει το βήμα να πει κάποια πράγματα και βαφτίζει μία συνεργασία ως σχέση, δεν με απασχολεί».

Φαντάζεται τον εαυτό του ως μπαμπά; «Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου ως πατέρα. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, είναι η μεγαλύτερη αξία στη ζωή το να έχει κάποιος παιδιά. δεν είναι όμως εύκολο. Αν αξιωθώ να γίνω πατέρας ελπίζω να είμαι αντάξιος», υπογράμμισε.

Για τη σχέση του με την θρησκεία: «Δεν ξέρω γιατί πρέπει να αισθανόμαστε παράξενα όταν μιλάμε για τη σχέση μας με τον Θεό. Είμαι Έλληνας και αυτά τα πιστεύω. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει και είναι δικαίωμά του».

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024