Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mundo Deportivo: «Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού στον Σλούκα»

Mundo Deportivo: «Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού στον Σλούκα»

Οι Ισπανοί αποκαλύπτουν την πρόταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός για να κρατήσει τον Κώστα Σλούκα στο λιμάνι – Ποιες ομάδες «παραμονεύουν»;

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κινείται σε ρυθμούς… Σάσα Βεζένκοφ, αφού ο MVP της Euroleague θα πάρει τη μεγάλη απόφαση πιθανότατα μέσα στη μέρα για το αν θα μείνει στο λιμάνι ή αν θα μετακομίσει στις ΗΠΑ και στους Σακραμέντο Κινγκς, αλλά στην Ισπανία γίνεται… χαμός με το μέλλον του Κώστα Σλούκα.

Ο Έλληνας γκαρντ μένει ελεύθερος από τους ερυθρόλευκους και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ιβηρική η μισή Ευρώπη έχει πέσει στα… πόδια του, λίγα 24ωρα πριν από το κρίσιμο ραντεβού του παίκτη με τους αδερφούς Αγγελόπουλους για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Όπως αναφέρει λοιπόν η «Mundo Deportivo», ο Σλούκας έχει στα χέρια του μια συγκεκριμένη πρόταση από τον Ολυμπιακό για διετές συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο, με τα δεδομένα να είναι λίγο διαφορετικά συγκριτικά με το προηγούμενο deal που είχε κάνει με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί αποκαλύπτουν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε διαδικασία διαπραγματεύσεων με τον Σλούκα και οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον διεθνή γκαρντ, η οποία προβλέπει χαμηλότερες αποδοχές σε σχέση με το συμβόλαιο που εκπνέει.

«Ο Σλούκας εισέπραξε 1,8 εκατομμύρια ευρώ καθαρά την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο πειραϊκός σύλλογος τού προσφέρει κάτι λιγότερο -γύρω στο 1,5 εκατομμύριο- για να ανανεώσει. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, Σλούκας και Ολυμπιακός αναμένεται να συναντηθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να αποφασίσουν για το μέλλον τους», αναφέρουν οι Ισπανοί που στη συνέχεια βάζουν «φωτιές» για το μέλλον του.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τον παίκτη έχει προσεγγίσει ήδη η Φενέρμπαχτσε για να επιστρέψει στην Πόλη και μάλιστα τονίζεται ότι του έχει κάνει μια εξαιρετική πρόταση από οικονομικής πλευράς για δύο χρόνια, ενώ επίσημη κρούση έχει και από τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρόμοιου επιπέδου με του Ολυμπιακού, πάντα σύμφωνα με την «Mundo Deportivo».

Από εκεί και πέρα, την υπόθεση φαίνεται να παρακολουθούν και οι Παρτιζάν, Εφές, Αρμάνι αλλά και Μπαρτσελόνα, η οποία ψάχνει γκαρντ μετά το «πακέτο» που έφαγε από τον Κέβιν Πάντερ που επέλεξε να μείνει στη Σερβία και στην ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024