To “BHMAGAZINO” – Summer Issue
Αυτό το “BHMAGAZINO” σας ταξιδεύει «τυλιγμένο» σε χρυσά, λευκά και γαλάζια χρώματα…
Το “BHMAGAZINO” που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή όπως πάντα με «ΤΟ ΒΗΜΑ» είναι ένα ειδικό τεύχος αφιερωμένο στο καλοκαίρι.
Χρώματα, φως, ήλιος, ωραίοι άνθρωποι, μία εκπληκτική Μόδα, εντυπωσιακές φωτογραφίες, λάμψη, αποκλειστικότητες και… ξαφνικά όλα μοιάζουν καλοκαίρι!
Το ατέλειωτο, ολόχρυσο ελληνικό καλοκαίρι είναι εδώ γεμάτο θετικές σκέψεις και αισιοδοξία μέσα σε ένα πολυσέλιδο, μοναδικό τεύχος. Προορισμοί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα κορυφαία ξενοδοχεία, προτάσεις για να επισκεφθείτε πολιτιστικούς χώρους, προτάσεις διασκέδασης, υψηλής γαστρονομίας, επιλογές για βιβλία στις διακοπές, προτάσεις για σινεμά, τα νέα πολυτελή, υπερσύγχρονα αλλά και κλασσικά σκάφη, τα extreme sports κ.ά.
Αυτό το “BHMAGAZINO” σας ταξιδεύει «τυλιγμένο» σε χρυσά, λευκά και γαλάζια χρώματα…
- Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που είχε τραυματιστεί στο φαράγγι του Αμπά στο Ηράκλειο
- Σεισμός 7,2 Ρίχτερ στην Ιαπωνία
- Άρης: Το σημάδι στο πόδι του Ρόουζ από το μαρκάρισμα του Ιβανούσετς (pic)
- Νέες ανατριχιαστικές προβλέψεις από τον «ζωντανό Νοστράδαμο» για το 2026- Τι τον φοβίζει περισσότερο;
- Το τέλος των «μηχανών»: Ο Λάντο Νόρις είναι ο next door βασιλιάς της F1 – και κουβαλάει όλους τους προβληματισμούς ενός 26χρονου
- Πειραματικό χάπι υπόσχεται αδυνάτισμα χωρίς απώλεια μυϊκής μάζας

