Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιτσιρίκια στο νερό: Τα 6 πιο διασκεδαστικά καλοκαιρινά παιχνίδια

Πιτσιρίκια στο νερό: Τα 6 πιο διασκεδαστικά καλοκαιρινά παιχνίδια

Οι δραστηριότητες στο νερό όχι μόνο θα κρατήσουν απασχολημένα τα παιδιά σας αλλά σίγουρα θα το διασκεδάσουν.

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Αυτό σημαίνει πολλές ώρες σε πισίνες ή παραλίες για να απολαύσετε τον ήλιο και φυσικά να δροσιστείτε. Τι γίνεται όμως όταν έχετε μικρά παιδιά και ακόμα αργούν οι καλοκαιρινές διακοπές.

Πώς θα τα απασχολήσετε και ταυτόχρονα θα τα ξεκολλήστε από τα κινητά και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια; Μα φυσικά παίζοντας παιχνίδια με το νερό στην αυλή.

Οι δραστηριότητες αυτές στο νερό όχι μόνο θα κρατήσουν απασχολημένα τα παιδιά σας αλλά σίγουρα θα το διασκεδάσουν. Οσο για σας, το σίγουρο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το καθάρισμα.

Λίγη φαντασία και όρεξη να έχτε και μπορείτε να οργάνωσε πολλά παιχνίδια για τα μικρά σας και του φίλους σας ακόμα και αν δεν έχετε πισίνα.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι κουβαδάκια, νεροπίστολα και γενικά παιχνίδια παραλία και πισίνας που έχετε σπίτι σας. Και φυσικά αρκετές πετσέτες θαλάσσης για να σκουπιστούν στο τέλος.

Για να μπείτε σε καλοκαιρινό mood ψάξαμε και βρήκαμε διασκεδαστικά παιχνίδια με νερό.

Αγώνας με κουβάδες νερού

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικοί κουβάδες, δύο για κάθε παίκτη. Μόλις ξεκινήσει ο αγώνας, ο παίκτης πρέπει να τρέξει με έναν κουβά γεμάτο νερό και να ρίξει το νερό στον άδειο κουβά στην άλλη άκρη. Όποιος έχει τη μεγαλύτερη ποσότητα νερού κερδίζει!

Για μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας αντικαταστήστε τον κουβά με κούπα.

Παιχνίδι με μπαλόνια

Βασικά χρησιμοποιείτε μπαλόνια γεμάτο νερό, κρύψτε τα στην αυλή και οι παίκτες πρέπει να βρουν όσα περισσότερα μπαλόνια μπορούν μέσα σε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα.

Μόλις τελειώσει ο χρόνος, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον ανακαλυφθέντα «θησαυρό» τους για να κάνουν έναν πλήρη αγώνα με νερόμπομπες.

Πόλεμος με νεροπίστολα

Φροντίστε να έχει ο καθένας το δικό του νεροπίστολο και ξεκινήστε το κυνηγητό!

Νικητής είναι αυτός που θα καταφέρει να μείνει στεγνός.

Βάλε σημάδι

Χρησιμοποιήστε μια παιδική πισίνα και προσθέστε ένα στεφάνι γυμναστικής..

Ζητήστε από τα παιδιά να πετάξουν πλαστικές μπάλες μέσα στο «δαχτυλίδι». Αυτό θα τους κρατήσει αφοσιωμένους για λίγο και θα βελτιώσει επίσης τις κινητικές τους δεξιότητες.

Limbo

Το αγαπημένο παιχνίδι μικρών και μεγάλων. Βάλτε μουσική, ανοίξτε τη βρύση με το λάστιχο και προσπαθήστε να περάσετε κάτω από τη σταθερή ροή του νερού, φυσικά χωρίς να βραχείτε.

Πινιάτα με μπαλόνια

Γεμίστε μπαλόνια νερού διαφόρων μεγεθών και δέστε τα σε ένα κορδόνι. Δέστε τα μάτια στα παιδιά και βάλτε τα να κουνάνε με τη σειρά τους ένα πλαστικό ρόπαλο ή με ένα σκουπόξυλο τα μπαλόνια μέχρι να εκραγούν όλα.

Προμηθευτείτε διάφορα είδη παραλίας και πισίνας μέσα από την ατέλειωτη ποικιλία του SHOPFLIX.gr και είναι βέβαιο πως τα παιδιά σας θα παίξουν με αυτά τόσο στο σπίτι όσο και στην παραλία.

Για ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία shopping κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή του SHOPFLIX.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024