
Απίστευτες εικόνες στη Μύκονο – Ταχύπλοο προκάλεσε τσουνάμι δύο μέτρων
Δύο γυναίκες τραυματίστηκαν από το κύμα ύψους 2 μέτρων που προκλήθηκε από ταχύπλοο που έφτασε με μεγάλη ταχύτητα στο λιμάνι.
Αναστάτωση προκλήθηκε στη Μύκονο όταν ένα ταχύπλοο «σήκωσε» τσουνάμι, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο γυναίκες.
Το ταχύπλοο που είχε προορισμό το λιμάνι του νησιού, πέρασε σε κοντινή απόσταση από την ακτή της παραλίας του Αγίου Στέφανου στη Μύκονο με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεράστια κύματα από τα απόνερα, τα οποία σκέπασαν κυριολεκτικά όλη την πλαζ και παρέσυραν ότι βρήκαν μπροστά τους.
Δύο τραυματισμοί
Πανικόβλητοι οι λουόμενοι προσπαθούσαν να βγουν από το νερό ύστερα από το μικρό «τσουνάμι» που προκλήθηκε, με τον ναυαγοσώστη της πλαζ να προσπαθεί να τους βοηθήσει.
Στο περιστατικό τραυματίστηκαν ελαφρά δύο γυναίκες, καθώς τις χτύπησαν αντικείμενα που βρίσκονταν στην παραλία στα πόδια.
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος, το οποίο προχώρησε σε σύσταση στον καπετάνιο του ταχύπλοου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο ναυαγοσώστης θα προχωρήσει σε γραπτή αναφορά για το συμβάν.
- Μπαρτσελόνα: Χάνει την υπόλοιπη σεζόν αλλά παίζει στο Μουντιάλ ο Γιαμάλ – Τι έδειξαν οι εξετάσεις
- Yπερ-θηλυκότητα: Η σχεδιάστρια που απευθύνεται στις γυναίκες που μεγάλωσαν στο διαδίκτυο
- Ιταλία: Η αμφιλεγόμενη συμφωνία για την αποστολή μεταναστών στην Αλβανία λαμβάνει νομική «σανίδα σωτηρίας»
- Ξέφυγε στη Μαδρίτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Ακραίοι χαρακτηρισμοί κατά τη διάρκεια αγώνα (vid)
- Aegean: Επανέναρξη πτήσεων στη Μέση Ανατολή
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ έχουν τον απόλυτο έλεγχο των Στενών του Ορμούζ – Επιμένει ότι η ηγεσία του Ιράν είναι διασπασμένη
