Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ανακαινίστηκαν πλήρως δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στα Πατήσια 

Ανακαινίστηκαν πλήρως δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ στα Πατήσια 

Σε αναβαθμισμένο αθλητικό περιβάλλον πλέον η άθληση στα Πατήσια.

Δύο ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, πλήρως ανακαινισμένα και εκσυγχρονισμένα, παραδόθηκαν στους κατοίκους στα Πατήσια. Πρόκειται για τους αθλητικούς χώρους στη συμβολή των οδών Αγίας Παρασκευής και Σίφνου (Αθλητικό Κέντρο 537).

 

Η δράση εντάσσεται στο Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «One Team» της Euroleague Basketball που πραγματοποιείται σε ευρωπαϊκές πόλεις σε συνεργασία με τα Special Olympics, τους συνεργάτες/χορηγούς και τις ομάδες που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Στόχος είναι η κοινωνική ενσωμάτωση και η ανάδειξη του Στόχου 10 Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών που αφορά στη Μείωση των Ανισοτήτων.

 

Κατά την παράδοση των γηπέδων στα Πατήσια,  ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης σε δήλωσή του, τόνισε: «Η αναβάθμιση των αθλητικών χώρων συνεχίζεται και στις 129 γειτονιές της Αθήνας. Στόχος μας είναι, από άκρη σε άκρη της πόλης, τα παιδιά και οι νέοι να μπορούν να αθλούνται σε σύγχρονες και λειτουργικές εγκαταστάσεις, με ασφάλεια και άνεση».

 

Το αθλητικό δάπεδο και των δύο γηπέδων στα Πατήσια επισκευάστηκε, τα στεφάνια αντικαταστάθηκαν και ο φωτισμός βελτιώθηκε, ώστε οι αθλητικοί χώροι να είναι λειτουργικοί και ασφαλείς ακόμη και τις βραδινές ώρες. Αναλυτικά, οι παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν στα δύο γήπεδα, είναι οι εξής:

  • Επιδιόρθωση του αθλητικού δαπέδου (ξύσιμο και αφαίρεση της παλιάς μπογιάς – γέμισμα με ασφαλτικό γαλάκτωμα ώστε να γίνει επίπεδο – αστάρωμα).
  • Βάψιμο του δαπέδου στα δυο γήπεδα μπάσκετ με έντονα χρώματα.
  • Αντικατάσταση στεφανιών.
  • Συντήρηση πυλώνων φωτισμού.
  • Βάψιμο του τοιχίου περιμετρικά των γηπέδων.
  • Επιδιόρθωση της περίφραξης.

 

Κατά την παράδοση των δύο αθλητικών χώρων, διοργανώθηκε τουρνουά μπάσκετ 3 on 3 με τη συμμετοχή παιδιών από το Αθλητικό Σωματείο «Ανταίος» και τις γύρω περιοχές.

Sports in

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν (2-1), αποθέωση για Ρόις στη νίκη της Ντόρτμουντ (4-0, vid)

Η Λεβερκούζεν τελείωσε την φετινή Bundesliga πρώτη και αήττητη (2-1) – «Πάρτι» της Ντόρτμουντ στην Βεστφαλία στο τελευταίο παιχνίδι του Ρόις (4-0).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024