Συναγερμός σήμανε σε Αστυνομία και Πυροσβεστική όταν ένα μικρό παιδί κλειδώθηκε κατά λάθος μέσα στο αυτοκίνητο των γονιών του σε περιοχή της Πάτρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο εντόπισαν περαστικοί στην περιοχή των Συχαινών , κοντά στο Μείλιχο ποταμό και όταν είδαν το παιδάκι μόνο του ενημέρωσαν τις αρχές.
Τι συνέβη
Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης όταν οι γονείς βγήκαν από το αυτοκίνητο ξεχνώντας τα κλειδιά μέσα στο όχημα. Άμεσα ενεργοποιήθηκε το αυτόματο κλείδωμα του αυτοκινήτου, εγκλωβίζοντας μέσα το μικρό παιδί.
Συγκεκριμένα, το ζευγάρι στάθμευσε μπροστά από φαρμακείο και βγαίνοντας από το όχημά τους άφησαν τα κλειδιά πάνω στην μηχανή, όταν όμως έκλεισαν οι πόρτες το αυτοκίνητο κλείδωσε αυτόματα. Έτσι το μόλις δύο ετών αγοράκι τους βρισκόταν στο καρεκλάκι του στο πίσω κάθισμα κλειδωμένο μέσα στο αυτοκίνητο.
Σύμφωνα με το tempo24.news, άμεσα έφτασαν στο σημείο άνδρες της πυροσβεστικής και κατάφεραν και απεγκλώβισαν το δίχρονο παιδί.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής