Συναγερμός στην Πάτρα: Παιδί βρέθηκε μόνο του μέσα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο
Συναγερμός σήμανε στην ΕΛΑΣ, όταν ενημερώθηκαν από περαστικούς για παιδάκι που βρισκόταν μόνο του μέσα σε ΙΧ, στην Πάτρα.
- Όταν η μεγαλύτερη πλημμύρα όλων των εποχών γέμισε τη στεγνή Μεσόγειο
- Πώς θα γλιτώσετε τον φόρο από τα ανείσπρακτα ενοίκια
- Ανεμοθύελλες 180 χλμ. την ώρα σαρώνουν Ιρλανδία, Σκωτία και Αγγλία - Νεκρός ένας 20χρονος
- Δένδιας στο Σικάγο: Ο εφιάλτης της οικονομικής κρίσης, η προσφορά της Ελλάδας στις ΗΠΑ και οι αναφορές στα ελληνοτουρκικά
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Παρασκευής στην ΕΛΑΣ στην Πάτρα, μετά από κλήση από περαστικούς, για μικρό παιδί που βρισκόταν μόνο του μέσα σε αυτοκίνητο, στην περιοχή Ταραμπούρα.
Σύμφωνα με το pelop.gr, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, έξω από το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο το αυτοκίνητο.
Όπως αποδείχθηκε η μητέρα είχε αφήσει το παιδί για λίγα λεπτά μόνο του, έχοντας οπτική επαφή μαζί του προκειμένου να ψωνίσει. Κατά την άφιξη των αστυνομικών η μητέρα βρισκόταν στο αυτοκίνητο μαζί με το παιδάκι.
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις