Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Κω: Οδηγίες από το ίντερνετ ακολούθησε ο 32χρονος για να κρύψει τη σορό της 27χρονης

Γυναικοκτονία στην Κω: Οδηγίες από το ίντερνετ ακολούθησε ο 32χρονος για να κρύψει τη σορό της 27χρονης

Βίντεο με «βιασμούς στη ζούγκλα» αναζητούσε ο κατηγορούμενος στο διαδίκτυο πριν την δολοφονία της 27χρονης ενώ μετά το έγκλημα είδε βίντεο με οδηγίες για να κρύψει το πτώμα

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον τρόπο που προσπάθησε να εξαφανίσει τη σορό της 27χρονης Αναστάζια στην Κω ο δράστης της δολοφονίας που φέρεται να είναι ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές.

Αν και ο ίδιος επιμένει να αρνείται τις κατηγορίες, τα στοιχεία που έχουν εντοπιστεί από την αστυνομική έρευνα είναι συντριπτικά εις βάρος του και οδηγούν στην ενοχή του.

Οδηγίες απόκρυψης πτώματος

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA και στην εκπομπή Live News, ο 32χρονος φαίνεται πως είχε το καθαρό μυαλό μετά τη δολοφονία να αναζητήσει τρόπους για την εξαφάνιση του πτώματος.

Αυτό προκύπτει από τα ευρήματα που εντοπίστηκαν κατά την ανάκτηση των δεδομένων στο κινητό του τηλέφωνο.

Όπως διαπιστώθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ο 32χρονος εκείνη τη μοιραία νύχτα και αφού είχε δολοφονήσει με τα ίδια του τα χέρια την άτυχη κοπέλα, άρχισα να αναζητά στο internet τρόπους να κρύψει το πτώμα της.

Μάλιστα διαπιστώθηκε συγκεκριμένα ότι είχε αναζητήσει στο Youtube βίντεο «πώς να εξαφανίσεις ένα πτώμα».

Αναζητούσε «βιασμούς στη ζούγκλα»

Ο 32χρονος φαίνεται να είδε συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο εντοπίστηκε και να ακολουθήσε ακριβώς τις σχετικές… οδηγίες ακόμα και με τις σακούλες.

Για αυτό όπως φαίνεται η σορός της 27χρονης ήταν τόσο καλά κρυμμένη και τυλιγμένη με τις σακούλες επιταχύνοντας και τη διαδικασία αποσύνθεσης.

Ένα άλλο στοιχείο που εντοπίστηκε στο κινητό τηλέφωνο του 32χρονου είναι ότι τις τελευταίες ημέρες πριν τη δολοφονία έκανε αναζητήσεις στο διαδίκτυο για βίντεο με «βιασμούς γυναικών» και «βιασμούς στη ζούγκλα».

Στη φυλακή 0 32χρονος

Νωρίτερα 32χρονος κρίθηκε εκ νέου προσωρινά κρατούμενος για τον βιασμό και την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Κατά την απολογία του, που διήρκεσε τρεις ώρες στην ανακρίτρια , ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία.

Τις επόμενες ώρες ο 32χρονος θα οδηγηθεί σε κατάστημα κράτησης. Ο κατηγορούμενος συνοδευόμενος από τη δικηγόρο που του διόρισε το δικαστήριο, κα. Αθηνά Φουντωτού προσήχθη λίγο πριν το μεσημέρι, ενώπιον του ανακριτή Κω για να απολογηθεί.

Σημειώνεται πως η πρώτη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αλλοδαπού ήταν για το αδίκημα της αρπαγής της 27χρονης Αναστάζια, για το οποίο στις 21 Ιουνίου απολογήθηκε στον ανακριτή Κω αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται.

Ωστόσο εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα, την προφυλάκιση του και για την πρώτη όπως και για τη δεύτερη δικογραφία που αφορά τις κατηγορίες του βιασμού και της ανθρωποκτονίας

Sports in

Κασσελάκης στο TikTok: Η δίαιτα, το «welcome to Leros» και η ερώτηση για τη… Φάρλι

Στο βίντεο, ο Στέφανος Κασσελάκης περιγράφει με χιούμορ τις χαρές αλλά και τα «ζόρια» της «ναυτικής» περιοδείας του, ενώ στέλνει και τα μηνύματά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024