Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Κω: Πώς προδόθηκε ο δολοφόνος της Αναστάζια

Γυναικοκτονία στην Κω: Πώς προδόθηκε ο δολοφόνος της Αναστάζια

Οι πρώτες κινήσεις του 32χρονου από το Μπαγκλαντές μετά την δολοφονία της Αναστάζια, ήταν αυτές που οδήγησαν τις Αρχές να τον θεωρήσουν ως τον βασικό ύποπτο για την υπόθεση

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας της Αναστάζια στην Κω έπαιζε όλο το προηγούμενο διάστημα θέατρο, λέγοντας προς τις Αρχές ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, ενώ προετοίμαζε την διαφυγή του από την Ελλάδα.

Οι πρώτες κινήσεις του 32χρονου από το Μπαγκλαντές μετά την δολοφονία της Αναστάζια, ήταν αυτές που οδήγησαν τις Αρχές να τον θεωρήσουν ως τον βασικό ύποπτο για την υπόθεση, και το μόνο που έμενε ήταν να έρθουν στο προσκήνιο αδιάσειστα στοιχεία σχετικά με την εμπλοκή του.

Ο 32χρονος, μετά το στυγερό έγκλημα προσπάθησε να οργανώσει την διαφυγή του από τη χώρα, αναζητώντας εισιτήριο για την Ιταλία, όπου φέρεται να έχει γνωστούς που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν.

Την ίδια στιγμή, ο 32χρονος επιχείρησε να διαγράψει τα ίχνη από το κινητό του αλλά και από το κινητό της άτυχης Αναστάζια.

Ειδικότερα, ο 32χρονος αναζήτησε στο Διαδίκτυο τρόπους για να διαγράψει το στίγμα GPS που έδειχνε τις κινήσεις του. Έτσι, αφού κατάφερε να το κάνει πρώτα στο δικό του, στη συνέχεια έκανε το ίδιο και για το κινητό της 27χρονης Πολωνής.

Μαρτυρικός θάνατος

Περίπου 45 λεπτά διήρκησε το μαρτύριο της νεαρής Αναστάζια που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στην Κω, τυλιγμένη σε σακούλες ανάμεσα σε στάχυα και ξερόχορτα.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο μεσολάβησε από τη στιγμή που μεταφέρθηκε η Αναστάζια στη μοιραία περιοχή μέχρι τη στιγμή που στραγγαλίστηκε.

Η προσπάθεια διαφυγής και τα SMS

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία  που έρχονται στο φως, ο 32χρονος είχε αναζητήσει πληροφορίες για πως θα βγάλει εισιτήριο για την Ιταλία, ενώ φέρεται να είχε έρθει σε επαφή και με ανθρώπους από το περιβάλλον του, στους οποίους πιθανότατα να τους είχε προετοιμάσει γι΄ αυτό που είχε συμβεί.

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της Αναστάζια, ο 32χρονος καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να πηγαίνει σε κατάστημα για ανάληψη χρημάτων και από εκεί σε ταξιδιωτικό γραφείο προκειμένου να βγάλει εισιτήριο για Ιταλία.

Κλειδί τα βίντεο με τις κινήσεις του 32χρονου

«Κλειδί» στις έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης ήταν τα βίντεο που ήρθαν στα χέρια των Αρχών, από κάμερα ασφαλείας, και τα οποία δείχνουν τι έγινε το μοιραίο βράδυ όταν η άτυχη 27χρονη βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Ειδικότερα, οι Αρχές βρήκαν βίντεο στο οποίο φαίνεται ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας να φεύγει από το σπίτι που διέμενε, μαζί με το θύμα, με κατεύθυνση προς το σημείο που  εντοπίστηκε η σορός της 27χρονης.

Ωστόσο, σε άλλο βίντεο φαίνεται ο 32χρονος να επιστρέφει έπειτα από μερικές ώρες μόνος του, να ξαναφεύγει από το σπίτι προς τον ίδιο προορισμό και να γυρίζει τελικά, πάλι μόνος του, τα ξημερώματα.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024