Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βίνερ Βικτόρια – Παναθηναϊκός 0-4: Αρχή με Γερεμέγεφ για τους πράσινους

Βίνερ Βικτόρια – Παναθηναϊκός 0-4: Αρχή με Γερεμέγεφ για τους πράσινους

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τα φιλικά για την προετοιμασία του επικρατώντας της Βίνερ Βικτόρια με σκορ 4-0, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Γερεμέγεφ. Επέστρεψαν στην δράση, Αϊτόρ και Ζέκα.

Πρώτο… ξεμούδιασμα για τον Παναθηναϊκό ο οποίος επικράτησε της Βίνερ Βικτόρια με σκορ 4-ο στην Αυστρία, στο πρώτο φιλικό που έδωσε η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Πράσινοι είχαν σε πολύ καλή μέρα τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ ο οποίος σκόραρε μία φορά και ανάγκασε τον αμυντικό των αυστριακών σε αυτογκόλ στο τέρμα που άνοιξε το σκορ. Το «τριφύλλι» έδειξε ένα αρκετά καλό πρόσωπο για τα δεδομένα της εποχής και πήρε μια άνετη νίκη. Στα σημαντικά η επιστροφή του Αϊτόρ στην δράση, αλλά και το ντεμπούτο του Ζέκα που επίσης γύρισε από τραυματισμό.

Ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε περίπου δέκα λεπτά για να βρει ρυθμό και με τον Γερεμέγεφ να πιέζει τον αμυντικό της Βίνερ, μετά τη σέντρα του Χουάνκαρ, αναγκάζοντάς τον σε αυτογκόλ για το 1-0. Ο επιθετικός των Πρασίνων έπαιξε αρκετά καλά και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 2-0 στο 23′. Σκορ που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου στο πρώτο 35 λεπτό (όπως είχαν συμφωνήσει οι δύο ομάδες).

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός είχε κάποιες καλές στιγμές με τον Γιοβάνοβιτς να προχωρά σε αλλαγές στα μέσα του δεύτερου 35λεπτου. Οι αλλαγές έδωσαν ώθηση στο «τριφύλλι» που βρήκε άλλα δύο γκολ. Αρχικά στο 64′ με τον Καλοσκάμη να εκμεταλλεύεται την ασταθή επέμβαση του αντίπαλου γκολκίπερ και στη συνέχει με τον Μπιλάλ να κάνει στο 70′ το τελικό 4-0.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024