
Σέζνι: «Πίστευα ότι ήμουν έτοιμος να πεθάνω»
Ο Βόιτσεχ Σέζνι μίλησε για την τρομακτική εμπειρία που πέρασε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Γιουβέντους με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Για μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στη ζωή του μίλησε ο Βόιτσεχ Σέζνι, με τον Πολωνό να μιλά για τον πόνο που ένιωσε στο στήθος κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της Γιουβέντους με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας για το Εuropa League.
Σε συνέντευξή του στο «Canal Plus sport Polonia» τόνισε μεταξύ άλλων πως ένιωσε έναν πολύ δυνατό πόνο, ενώ αποκάλυψε πως πίστεψε ότι θα πεθάνει.
Οι δηλώσεις του Βόιτσεχ Σέζνι:
«Πίστευα πραγματικά ότι ήμουν έτοιμος να πεθάνω, ήταν κάτι τρομακτικό. Αφού έδωσα πάσα σε έναν συμπαίκτη μου, ένιωθα πως η καρδιά μου ήταν να εκραγεί στο στήθος μου.
Κατά τη διάρκεια ενός κόρνερ είπα στον Μίλικ πως δεν ένιωθα καλά αλλά οι αντίπαλοι το είχαν ήδη χτυπήσει.
Ο πόνος στο στήθος ήταν τρομακτικός και ακόμα και σήμερα δεν ξέρω τι συνέβη, ίσως κάποιο πρόβλημα στο στήθος ή στην σπονδυλική στήλη».
- Ο Ερντογάν, η απόπειρα πραξικοπήματος και η «Νέα Τουρκία»
- Αποσύρεται από την υπόθεση του Τολιόπουλου ο ΠΑΟΚ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ο Γιάννης Αμανατίδης νέος γραμματέας της Κ.Ο. – Θα στείλει επιστολή για επιστροφή Πολάκη – Το Σάββατο η εκλογή προέδρου
- Κιλκίς: Φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στο Πολύκαστρο – Σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη
- Ιράν: Νέο κύμα αμερικανικών πληγμάτων – «Το Ορμούζ παραμένει κλειστό»
- Οι «Τρωάδες» στην Επίδαυρο εγκαινιάζουν μια νέα εποχή προσβασιμότητας στον πολιτισμό

