Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δομινίκη Παπαδοπούλου: Σοβαρή καταγγελία από την υποψήφια που διεγράφη από τους «Σπαρτιάτες»

Δομινίκη Παπαδοπούλου: Σοβαρή καταγγελία από την υποψήφια που διεγράφη από τους «Σπαρτιάτες»

«Έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία αυτοί και έλεγαν διάφορα, 'βίζιτα', 'πόρνη'»

Αίσθηση προκαλούν όσα αποκαλύπτει η υποψήφια των «Σπαρτιατών», Δομινίκη Παπαδοπούλου, η οποία διαγράφηκε από το κόμμα, μόλις μια μέρα μετά τις εκλογές και παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Οι εν λόγω καταγγελίες που έκανε η Δομινίκη Παπαδοπούλου εφόσον ευσταθούν θα δώσουν μια ακόμα πιο σαφή εικόνα για το τι εστί τα ακροδεξιό κόμμα «Σπαρτιάτες», κάτι για το οποίο βέβαια δεν άφησε καμία αμφιβολία η σχέση με τον καταδικασμένο Χρυσαυγίτη, Ηλία Κασιδιάρη.

Ειδικότερα, η Δομινίκη Παπαδοπούλου ισχυρίστηκε, μιλώντας στον ANT1, πως δέχθηκε απειλές από τους αυτοαποκαλούμενους «Αγνούς Εθνικιστές» ότι «θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν», επειδή είχε αναρτήσει φωτογραφίες της στο Διαδίκτυο, που τις θεώρησαν άσεμνες.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «δέχτηκε το κόμμα επιθέσεις από ακραίους ακροδεξιούς που αυτοαποκαλούνται ‘Αγνοί Εθνικιστές’, έπαιρναν τηλέφωνο στα γραφεία αυτοί και έλεγαν διάφορα, ‘βίζιτα’, ‘πόρνη’».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση για την απομάκρυνσή της. «Εμένα μου έστελναν κάτι μηνύματα ότι θα με σκοτώσουν, θα με δείρουν αν με συναντήσουν, θα με κάνουν ‘πρόβατο’ από το ξύλο» αναφέρει η Δομινίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε τις καταγγελίες της Δομινίκης Παπαδοπούλου

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι αυτοαποκαλούμενοι «Αγνοί Εθνικιστές» ήταν αυτοί που αφού εκφόβισαν το νεαρό μοντέλο να αποσύρει την υποψηφιότητά του εξαιτίας των γυμνών φωτογραφιών φέρεται να απαίτησαν από τον πρόεδρο των «Σπαρτιατών», Βασίλη Στίγκα, να την απομακρύνουν από το κόμμα, αλλιώς δεν θα έχει την υποστήριξή τους.

«Είχανε μία μιάμιση εβδομάδα μέχρι τις εκλογές. Ίσως να θεωρούσαν ότι μπορεί να έχαναν ψηφοφόρους, ότι αυτό το μικρό ποσοστό των ψηφοφόρων είναι πολύτιμο για να βγουν» δήλωσε η Δομινίκη Παπαδοπούλου.

Έτσι, ο πρόεδρος του κόμματος φέρεται να υπέκυψε στις απειλές τους και απομάκρυνε τη νεαρή υποψήφια, κάτι που ανακοινώθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Sports in

Ο Τζολάκης περιγράφει την διαδικασία των πέναλτι στην ιστορική πρόκριση επί της Φενέρ (vid)

Για τρόπο με τον οποίο έζησε τη διαδικασία των πέναλτι με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και τα όσα βίωσε μετά την ιστορική πρόκριση μίλησε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης στο Οlympiacos TV

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024