Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Ισχύς εν τη ενώσει - Ευχαριστώ τον Κασιδιάρη» - Η πρώτη δήλωση του αρχηγού των Σπαρτιατών

«Ισχύς εν τη ενώσει – Ευχαριστώ τον Κασιδιάρη» – Η πρώτη δήλωση του αρχηγού των Σπαρτιατών

Να ευχαριστήσει τον χρυσαυγίτη και καταδικασμένο, Ηλία Κασιδιάρη, έσπευσε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, στην πρώτη επίσημη δήλωσή του μετά την ανακοίνωση των στοιχείων που δείχνουν είσοδο του κόμματος στη Βουλή

«Να ευχαριστήσω τον Ηλία Κασιδιάρη που μας έδωσε την ώθηση γι’ αυτό το αποτέλεσμα» δήλωσε ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών», Βασίλης Στίγκας, σπεύδοντας να αποθεώσει τον χρυσαυγίτη και καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Κασιδιάρη στην πρώτη του δήλωση, χωρίς να αφήνει καμία απορία για το τι πρεσβεύει το κόμμα του και κανένα περιθώριο δικαιολογίας σε όσους το στήριξαν.

Η πρώτη εκτίμηση της Singular Logic για το εκλογικό αποτέλεσμα τους δείχνει να μπαίνουν στη Βουλή με 4,7% και 12 έδρες.

Υποσχέθηκε μάλιστα στον λαό «που τους εμπιστεύτηκε με την ψήφο του» «να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών του» και, όπως είπε «οι Σπαρτάτες έρχονται όχι για να διχάσουν αλλά για να ενώσουν με σύνθημα «ισχύς εν τη ενώσει»».

«Θα φέρουμε νέο ήθος στο κοινοβούλιο. Οι Σπαρτιάτες βοηθούσαν πάντα τους αδύναμους συμπατριώτες μας. Το θετικό πρόσημο που κουβαλάμε είναι να είμαστε δίπλα στον Έλληνα και τον άνθρωπο που υποφέρει» είπε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Στίγκας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Μετά από αρκετό καιρό ένα εθνικό κόμμα, μια εθνική φωνή θα είναι μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Οι σπαρτιάτες αντιπροσωπεύουν όλα τα ιδεώδη του ελληνισμού και τις αξίες που λείπουν σήμερα από τη χώρα μας. Οι Σπαρτιάτες δεν έρχονται για να διχάσουν αλλά για να ενώσουν. Το βασικό ρητό των Σπαρτιατών είναι «η ισχύς εν τη ενώσει», κάτι που δυστυχώς λείπει σήμερα από τη χώρα μας.

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου στο δύσκολο περίπου που κάναμε για 3 βδομάδες να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τα εκατοντάδες μέλη μας σε όλη την Ελλάδα που δούλεψαν ακούραστα όλο αυτό το διάστημα για να φτάσουμε εδώ και οι Σπαρτιάτες να μπουν στη Βουλή με ένα πάρα πολύ, σχετικό καλό ποσοστό για αρχή τουλάχιστον και θα δούμε στη συνέχεια.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Ηλία Κασιδιάρη για τη σημαντική βοήθεια που μας έδωσε. Ήταν το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Θέλω να ενημερώσω τον ελληνικό λαό ότι θα σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών του και θα φέρουμε ένα νέο ήθος και ύφος στο ελληνικό κοινοβούλιο. Οι σπαρτιάτες πάντοτε και πριν γίνουν ένας πολιτικός φορέας ήταν ένα δίκτυο κοινωνικής δράσης ένας φορές πολιτικός δράσης που βοηθούσε όλους τους αδύναμους συμπατριώτες μας που είχαν πιεστεί στα χρόνια του μνημονίου.

Επομένως το θετικό πρόσημο που κουβαλάμε πάντα μαζί μας είναι να είμαστε δίπλα στον Έλληνα, στον άνθρωπο που υποφέρει και προσπαθεί να τα φέρει βόλτα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι σε όσους μας βοήθησαν να φτάσουμε σε αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα»

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024