Το «αντίο» του Ματέο Γκαρσία στον Άρη (pic)
Ο Ματέο Γκαρσία ανακοινώθηκε κι επίσημα από την Άτλας του Μεξικού και ευχαρίστησε με μια ανάρτηση την οικογένεια του Άρη, δηλώνοντας ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα ως φίλαθλος.
Το δικό του «αντίο» στην ομάδα του Άρη είπε ο Ματέο Γκαρσία.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αποχαιρέτησε τους «κιτρινόμαυρους», καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό και στην Άτλας που ανακοίνωσε σήμερα (25/06) τη μεταγραφή του.
Μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram, ο Γκαρσία αποχαιρέτησε τους φίλους του Άρη, τονίζοντας πως θα παραμείνει για πάντα φίλαθλος της ομάδας.
«Ευχαριστώ πολύ όλη την οικογένεια του Άρη που με έκανε να νιώσω σαν στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα. Ήταν μία ευχάριστη διαδρομή και σήμερα αποχαιρετώ τον σύλλογο ως παίκτης, αλλά ποτέ δεν θα τον αποχαιρετήσω ως φίλαθλος αυτών των χρωμάτων. Σας ευχαριστώ για όλα, πάντα στην καρδιά μου!», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mateo Garcia (@mateogarcia_96)
- Ελ Σαλβαδόρ: Στρατιωτικοί θα δικαστούν για τη διαβόητη σφαγή 986 πολιτών στο Ελ Μοσότε
- Το Μπανγκλαντές υπέγραψε επιστολή προθέσεων για την απόκτηση Eurofighter από την Ιταλία
- Εκτέλεση θανατοποινίτη στη Φλόριντα – Είχε κριθεί ένοχος για τον φόνο μητέρας
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
