Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παπανδρέου: Η συντηρητική κυριαρχία στη Βουλή επιβάλει μια ισχυρή προοδευτική πολιτική φωνή

Παπανδρέου: Η συντηρητική κυριαρχία στη Βουλή επιβάλει μια ισχυρή προοδευτική πολιτική φωνή

Ο Γιώργος Παπανδρέου σημείωσε ότι η παρουσία ακροδεξιών και νεοφασιστικών κομμάτων στη Βουλή δεν επιτρέπει εφησυχασμούς

Τα θετικά για το ΠΑΣΟΚ αποτελέσματα των εκλογών σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Αχαΐας του κόμματος, Γιώργος Παπανδρέου.

«Το εκλογικό αποτέλεσμα, επιβεβαιώνει την ανάγκη να συνεχίσουμε τον αγώνα, για την υπεράσπιση και εμβάθυνση της δημοκρατίας, για τη δημοκρατική θωράκιση και λειτουργία των θεσμών, για την αντιμετώπιση των εντεινόμενων ανισοτήτων, για την εμπέδωση και διασφάλιση των δικαιωμάτων και των ελευθεριών, για την οικοδόμηση σύγχρονου κοινωνικού κράτους, για δημοκρατική, συμμετοχική και δίκαιη πράσινη και ψηφιακή μετάβαση», δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

Και προσέθεσε: «Για μια πορεία προς το μέλλον, απελευθερωτική, που με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής μπορούμε να περπατήσουμε μαζί όλοι οι δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες».

«Δεν επιτρέπονται εφησυχασμοί»

Παράλληλα, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έκρυψε την ανησυχία του για την είσοδο στη Βουλή ακροδεξιών κομμάτων, τονίζοντας πως «η παρουσία ακροδεξιών και νεοφασιστικών κομμάτων στη Βουλή, δεν επιτρέπει εφησυχασμούς».

«Η συντηρητική κυριαρχία στη Βουλή», σημείωσε, «επιβάλει την ύπαρξη μιας ισχυρής προοδευτικής πολιτικής φωνής, που θα αποτελέσει και την αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης».

Ο κ. Παπανδρέου ευχαρίστησε «όλους τους δημοκράτες πολίτες, που με την ψήφο τους συνέβαλαν καθοριστικά στην περαιτέρω ενίσχυση του Κινήματός μας, ώστε να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη νέα Βουλή» και τους κάλεσε «να πορευτούμε χέρι – χέρι τον δύσκολο αλλά εθνικά αναγκαίο δρόμο, που οδηγεί στην προοδευτική αλλαγή του τόπου».

Τέλος, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως «τους προοδευτικούς πολίτες Αχαιούς, όπως και τους εκλεκτούς συνυποψήφιούς μου», όπως τόνισε, «για τον σπουδαίο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί, για ένα καλύτερο μέλλον, αξιοπρέπειας, ελπίδας και προοπτικής».

Sports in

Θρήνος στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: «Έφυγε» ο Σέσαρ Λουίς Μενότι (pic)

Στα 85 του χρόνια ο θρυλικός Σέσαρ Λουίς Μενότι άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την Αργεντινή και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024