Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Παπανδρέου: Ψήφισε στην Πάτρα ο πρώην πρωθυπουργός

Γιώργος Παπανδρέου: Ψήφισε στην Πάτρα ο πρώην πρωθυπουργός

«Από αύριο συνεχίσουμε τον αγώνα για τη δημοκρατία», ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στο 2ο Γυμνάσιο της Πάτρας. Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ανέφερε: «Η δημοκρατία απειλείται, από τη συγκέντρωση πλούτου, εξουσίας και μέσων ενημέρωσης στα χέρια των λίγων.

Απειλείται από τις ψηφιακές πλατφόρμες που μας ελέγχουν, που μας παρακολουθούν καθημερινά. Απειλείται από την φτωχοποίηση, τις τεράστιες ανισότητες, την κλιματική αλλαγή, τις πολώσεις και τον αυταρχισμό.

Σήμερα κάνουμε το δημοκρατικό μας καθήκον και επιλέγουμε εκπροσώπους του ελληνικού λαού». «Σήμερα κάνουμε δημοκρατικό μας καθήκον και επιλέγουμε εκπροσώπους του λαού. Από αύριο συνεχίσουμε τον αγώνα για τη δημοκρατία», κατέληξε ο πρώην πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο

Όλη η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου:

«Η δημοκρατία απειλείται. Απειλείται από τη συγκέντρωση πλούτου, εξουσίας και μέσων ενημέρωσης, στα χέρια των λίγων. Απειλείται από τις ψηφιακές πλατφόρμες που μας ελέγχουν και μας παρακολουθούν καθημερινά. Απειλείται από τη φτωχοποίηση, τις τεράστιες ανισότητες, την κλιματική αλλαγή, αλλά και τις αντιδράσεις τις δημαγωγικές, των πολώσεων και του αυταρχισμού.Σήμερα κάνουμε το δημοκρατικό καθήκον μας και με την ψήφο μας επιλέγουμε εκπροσώπους του ελληνικού λαού. Αλλά η δημοκρατία δεν είναι μόνο ένα εκλογικό σύστημα. Δημοκρατία είναι ο καθημερινός μας πολιτισμός, είναι η φωνή του πολίτη κάθε μέρα. Για αυτό και από αύριο συνεχίζουμε τον αγώνα για τη δημοκρατία».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024