Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκαρισμένη η Ζωή Κρονάκη με το περιστατικό που έζησε με την κόρη της - «Τρέμω ακόμα»

Σοκαρισμένη η Ζωή Κρονάκη με το περιστατικό που έζησε με την κόρη της – «Τρέμω ακόμα»

«Ποιος ήταν αυτός ο αχρείος;»

Η Ζωή Κρονάκη περιέγραψε μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει το Σάββατο 24/6 «Δύο στη 1» ένα πολύ δύσκολο περιστατικό, που έζησε μαζί την κόρη της την ημέρα, που πήγαν στο Waterboom, που έγινε στην Αθήνα.

Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό, πως είχε καθίσει στις VIP θέσεις μαζί με την κόρη της φίλης της και μάλιστα ήρθε σε φοβερά δύσκολη θέση, όταν άρχισαν να πέφτουν δακρυγόνα στη διοργάνωση, που απαρτιζόταν από μικρά παιδιά.

Όπως αποκάλυψε η Κρονάκη επικράτησε τεράστια αναστάτωση και μάλιστα η ίδια έχει να καταγγείλει, πως δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας από την διοργάνωση του Waterboom.

Όσα πέρασε η Ζωή Κρονάκη με την κόρη της στο Waterboom

«Πήγα στο WaterBoom μαζί με την κόρη μου, η οποία είναι 13 ετών, μαζί με τη φίλη της. Λιποθυμούσαν τα παιδιά δίπλα μας, έπεφταν σαν μύγες για διαφορετικούς λόγους. Το έζησα όλο, το λέω και ανατριχιάζω. Κάποια στιγμή, γύρω στις 19:00 συμβαίνει κάτι που εγώ δεν το αντιλαμβάνομαι, ήμασταν στα VIP.

Κάποια στιγμή μετά επικρατεί το χάος, άρχισαν να πέφτουν δακρυγόνα και καπνογόνα. Τα παιδιά δεν καταλάβαιναν τι συνέβη και άρχισαν να φωνάζουν «φωτιά, βόμβα!». Μιλάμε για ένα κύμα που ερχόταν πάνω μας. Τα παιδιά να ουρλιάζουν, να κλαίνε, ποδοπατήθηκαν. Επικράτησε πανικός. Τρέμω ακόμα, είδα πόσο λεπτή είναι η γραμμή για να γίνει μια τραγωδία. Σήμερα θα μιλούσαμε σε άλλη βάση. Δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας» είπε η Ζωή Κρονάκη.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024