Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Άραβας» και ο Κουλιμπαλί

«Άραβας» και ο Κουλιμπαλί

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής από την Ευρώπη παίρνει τον δρόμο των δολαρίων της Σαουδικής Αραβίας, με τον Κουλιμπαλί να αφήνει την Τσέλσι για την Αλ Χιλάλ.

Τι και αν αγωνιζόταν στο καλύτερο για πολλούς πρωτάθλημα του κόσμου, για λογαριασμό της Τσέλσι. Τι και αν αμείβονταν με 9 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Τι και αν τον ήθελε η Ίντερ. Ο Καλιντού Κουλιμπαλί είναι πλέον κάτοικος Σαουδικής Αραβίας υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο με την Αλ Χιλάλ, με τους Λονδρέζους να χάνουν μετά τον Καντέ, έναν ακόμα ποδοσφαιριστή.

Ο 32χρονος Σεναγαλέζος κεντρικός αμυντικός, μετά από μια πολύ καλή 8ετία στην Serie A για λογαριασμό της Νάπολι, πήρε μεταγραφή πέρσι το καλοκαίρι στην Τσέλσι έναντι 38 εκατ. ευρώ. Είχε μια μέτρια χρονιά στους Μπλε του Λονδίνου με 32 συμ. και 2 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και το όνομά του είχε ακουστεί ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της Ίντερ αλλά και της Μπάγερν Μονάχου.

Τελικά όσο και αν ήταν δελεαστική μια επιστροφή στο ιταλικό πρωτάθλημα στο οποίο νιώθει άνετα αφού εκεί έφτιαξε το όνομά του, δεν θα μπορούσε να πει όχι στην προσφορά που δέχτηκε από τη Σαουδική Αραβία. Και αν πρόσφατα απέρριψε την Αλ Ιτιχάντ, δεν θα μπορούσε να κάνει το ίδιο και με την Αλ Χιλάλ.

Οι Σαουδάραβες του προσέφεραν σύμφωνα με ρεπορτάζ, 30 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο, την ώρα που στην Τσέλσι αμείβονταν με 9 εκατ. τον χρόνο και ως εκ τούτου, ο Κουλιμπαλί αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Αλ Χιλάλ από την Premier League μετά την απόκτηση του Ρούμπεν Νέβες από τη Γουλβς.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024