Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ακούει» προτάσεις για Βλαχοδήμο η Μπενφίκα

«Ακούει» προτάσεις για Βλαχοδήμο η Μπενφίκα

Η Μπενφίκα δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, αλλά με το… αζημίωτο καθώς απαιτείται οκταψήφιο ποσό για να τον παραχωρήσει.

Ανοικτή σε ενδεχόμενη πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου είναι η Μπενφίκα σύμφωνα με το SAD, ωστόσο όχι με το αζημίωτο, μιας και ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας βρίσκεται στα καλύτερα χρόνια της καριέρας του.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας που πήγε στους Λουζιτανούς το 2018 από τον Παναθηναϊκό έναντι 2.5 εκατ. ευρώ, είναι επί σειρά ετών βασικός στην πορτογαλική ομάδα και μετράει 223 συμμετοχές, δεχόμενος 214 γκολ και έχοντας 93 ανέπαφες εστίες, ενώ είναι και ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής με 33 συμμετοχές.

Το ποσό που θα απαιτήσει η Μπενφίκα θα είναι τουλάχιστον 15 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που ο Βλαχοδήμος συγκεντρώνει ενδιαφέρον από ομάδες της Γερμανίας, χώρα από την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο (Στουτγάρδη), ενώ μόλις πέρσι είχε ακουστεί έντονα το όνομά του για να πάρει μεταγραφή σε ομάδες όπως η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ και ο Άγιαξ.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024