Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης στο Tik Tok: Ψηφίστε ό,τι θέλετε αλλά πρέπει να συμμετέχετε

Μητσοτάκης στο Tik Tok: Ψηφίστε ό,τι θέλετε αλλά πρέπει να συμμετέχετε

«Χάρηκα πάρα πολύ για την επικοινωνία μας και ειδικά τα backstage βιντεάκια» λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο βίντεο στο TikTok

Λίγες ώρες πριν από το τέλος της προεκλογικής περιόδου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ένα νέο βίντεο στο TikTok ζητά από τον κόσμο να πάει να ψηφίσει. «Ψηφίστε ό,τι θέλετε αλλά πρέπει να συμμετέχετε» λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στο τελευταίο, όπως λέει, μήνυμα αυτής της προεκλογικής περιόδου.

«Πετάγομαι στο For You Page σας για να σας πω ότι αυτό είναι το τελευταίο μήνυμα αυτής της προεκλογικής περιόδου. Για όσους δεν το γνωρίζετε η επίσημη προεκλογική εκστρατεία σταματάει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Αύριο δεν επιτρέπεται καμία προεκλογική δράση. Ήταν μια πολύ έντονη προεκλογική περίοδος, μεγάλη σε διάρκεια. Ελπίζω να μην σας κουράσαμε πολύ, κι ελπίζω και μέσα από το Tik Tok να ακούσατε κάποια πράγματα για το πρόγραμμα μας, γι’ αυτά τα οποία θέλουμε να κάνουμε την επόμενη μέρα» λέει αρχικά ο κ. Μητσοτάκης.

«Προφανώς δεν θα τα επαναλάβω όλα τώρα αλλά θέλω να σας πω ότι έχω πραγματικά ένα σχέδιο για το πώς οραματίζομαι την Ελλάδα του αύριο. Ελπίζω να μου δώσετε την ευκαιρία να μπορέσω να δουλέψω σκληρά για να το υλοποιήσω. Σε κάθε περίπτωση την Κυριακή έχουμε εκλογές και σας ζητώ να ψηφίσετε. Ψηφίστε ό,τι θέλετε αλλά πρέπει να συμμετέχετε. Η συμμετοχή σας δίνει τελικά δύναμη στη δημοκρατία» τονίζει.

«Προσωπικά πρέπει να σας πω ότι χάρηκα πάρα πολύ για την επικοινωνία μας και ειδικά τα backstage βιντεάκια τα οποία είχαμε την ευκαιρία να αναρτήσουμε. Εμείς εδώ πέρα θα είμαστε να εξακολουθούμε να τα λέμε και μετά τις εκλογές μέσα από το Tik Tok» καταλήγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

@kyriakosmitsotakis_ 2 και σήμερα 💪🏻 #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024