Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Κω: Οργισμένο ξέσπασμα από τη μητέρα της Αναστάζια – «Για μένα ζει»

Γυναικοκτονία στην Κω: Οργισμένο ξέσπασμα από τη μητέρα της Αναστάζια – «Για μένα ζει»

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της Αναστάζια - Η νέα εξομολόγηση μετά το έγκλημα

Ο Γολγοθάς που ανεβαίνει φαντάζει ατελείωτος. Ο πόνος της μετατρέπεται σε οργή για τη δολοφονία της κόρης της, Αναστάζια, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο στην Κω.

Με νέα της συνέντευξη στο LIVE NEWS, η μητέρα της Αναστάζια σχολιάζει τις ραγδαίες εξελίξεις στη διερεύνηση του εγκλήματος και στέλνει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Τα λόγια της κατά διαστήματα ραγίζουν καρδιές.

«Για μένα, η Αναστάζια ζει. Έχω την εντύπωση ότι κάπου έχει πάει ταξίδι, επειδή ταξίδευε πολύ και φαντάζομαι ότι είναι κάπου σε ταξίδι, ότι είναι κάπου στην Ελλάδα και απλώς δεν έχουμε τηλεφωνική επαφή και δεν πιστεύω ότι δε ζει. Δεν μπορώ να το πιστέψω και νομίζω ότι δεν είναι αυτή που βρήκαν».

Η ζωή της, όπως λέει, άλλαξε και καταστράφηκε. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μετριάσει τη συντριβή που την διακατέχει.

«Αισθάνομαι ότι ζει και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τον θάνατό της. Ήταν πάρα πολύ καλό κορίτσι, η αγαπημένη μου κόρη και είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Για μένα η Αναστάζια ζει και απλώς είναι σε ταξίδι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αφορά την κόρη μου όλο αυτό».

«Δεν το έκανε μόνος του»

Η συζήτηση πηγαίνει στις νέες διώξεις που ασκήθηκαν στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές για βιασμό και ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η μητέρα της Αναστάζια αναφέρει:

«Εγώ δε θεωρώ απλώς, είμαι πεπεισμένη ότι δεν το έκανε μόνος του. Σίγουρα είχε συνεργούς. Σκοτώσανε το παιδί μου με φρικιαστικό τρόπο, δεν έχω λόγια».

Για εκείνην, ο 32χρονος είναι ένας από τους δολοφόνους του παιδιού της. Είναι πεπεισμένη όμως ότι υπάρχουν και συνεργοί.

«Δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω, είτε ισόβια, είτε θανατική ποινή είναι λίγο γιατί αυτός πρέπει να περάσει αυτό που πέρασε η κόρη μου».

Για την ώρα δεν σκέφτεται τη δίκη του 32χρονου, με τους λυγμούς να προδίδουν τη συναισθηματική της φόρτιση, όσο περιμένει να αντικρίσει τη σορό της κόρης της.

«Δεν σκέφτομαι πού θα δικαστεί αυτός. Δεν ξέρω τι ποινή θα του επιβληθεί. Λέγοντας την αλήθεια είμαι πεπεισμένη ότι δεν ήταν μόνος του. Σίγουρα έχει συνεργούς οι οποίοι ήταν μπλεγμένοι και αυτοί και να το πω καλά για να μεταφραστεί σωστά, σίγουρα τον βοηθούσαν».

«Η ΕΛ.ΑΣ δεν έκανε καλά τη δουλειά της»

Η μητέρα της Αναστάζια είναι πεπεισμένη πως χάθηκε χρόνος. Αν, όπως λέει, στο LIVE NEWS οι αστυνομικοί έτρεχαν εκείνη τη νύχτα, όταν ειδοποιήθηκαν από τον σύντροφο της 27χρονης, το παιδί της πιθανότατα σήμερα να ζούσε.

«Θεωρώ ότι δε θα υπάρχει αυτό το συμβάν αν η αστυνομία αντιδρούσε άμεσα. Ίσως υπάρχει μια διαδικασία που λέει ότι πρέπει να περιμένουν 24 ή 48 ώρες αλλά σε περίπτωση που κάποιος επιμένει ότι έχει συμβεί κάτι κακό, απλώς οι Αρχές πρέπει να το ερευνήσουν».

Σε συνεχή επικοινωνία με τους δύο δικηγόρους που την εκπροσωπούν περιμένει τις επίσημες απαντήσεις για τη δολοφονία της κόρης της.

«Το πτώμα της κόρης μου θα μεταφερθεί στην Πολωνία σε φέρετρο, αλλά πριν τη δω, δεν έχει δικαίωμα κανείς να κάνει κάτι με τη σορό. Να την κλείσει σε ένα μεταλλικό φέρετρο, να την κάψει, τίποτα».

Κάθε μέρα για εκείνη από τη νύχτα της περασμένης Κυριακής είναι το ίδιο βασανιστική. Μια μάνα που έχασε το σπλάχνο της σε μια υπόθεση που έγινε θρίλερ. Μια γυναίκα που προσπαθεί μάταια μέχρι σήμερα να σταθεί στα πόδια της και να αντλήσει από κάπου δύναμη στις πιο τραγικές στιγμές της ζωής της.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024