Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο ΠΑΟ, οι στόχοι και η …κόκκινη απόχρωση 

Ο ΠΑΟ, οι στόχοι και η …κόκκινη απόχρωση 

το Τριφύλλι βγαίνει στην αγορά με φιλοδοξίες

To πώς θα «χτίσει» τον Παναθηναϊκό ο Αταμάν, είναι κάτι που μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Για δύο λόγους κυρίως: αφ’ ενός είναι ξεκάθαρο πως το Τριφύλλι βγαίνει στην αγορά με φιλοδοξίες, πάει να πει με «φουσκωμένο πορτοφόλι», κάτι που είχε αρκετές σεζόν να συμβεί.

Και αφ’ ετέρου, επειδή με τον Τούρκο προπονητή στον πάγκο οι Πράσινοι, δεν το σκέφτονται να προσεγγίσουν ηχηρά ονόματα. Τα δελεάζουν και ο Αταμάν έχει τον τρόπο να τα διαχειριστεί και δεν θα τον …σκεπάσει η λάμψη τους.

Επί της ουσίας, τώρα: ο Παναθηναϊκός έως τώρα και με βάση όσα κυκλοφορούν, έχει στρέψει την προσοχή του (και) σε παίκτες που κάποτε, λίγο ή πολύ, είχαν σύνδεση με την ερυθρόλευκη. Με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά, ο Δημήτρης Μωραϊτης. Ελληνας πλέι μέικερ και σούτινγκ γκαρντ, γιός του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, του Κώστα Μωραϊτη. Φόρεσε τα κόκκινα από το ’89 έως το ’93, ήταν καλός σουτέρ και διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες έστω και με όχι …δεκάδες συμμετοχές. Γιόρτασε  τον τίτλο του 1993 και αποχώρησε. Ο νεαρός Μωραϊτης, από τον Πανιώνιο έκανε μεταγραφή- ρεκόρ στην ΑΕΚ ύψους σχεδόν 1 εκατ. ευρώ! Στα 15 του χρόνια (2015).  Τον είχαν για σούπερ –πρότζεκτ, αλλά η επένδυση δεν έπιασε. Το 2019 δόθηκε δανεικός στον Κολοσσό, ούτε εκεί κάτι το φοβερό και όταν απεγκλωβίστηκε από τα κιτρινόμαυρα ο Μωραϊτης, πήγε για μια διετία στο Περιστέρι μήπως και κάνει επανεκκίνηση καριέρας. Το πέτυχε. Ηδη, προβάρει τα πράσινα.

Περισσότερο για ενίσχυση στο ελληνικό στοιχείο , οπότε μην περιμένετε να δείτε κάποιον σκόρερ ολκής.

Τέτοιος, όμως, είναι ο Κέβιν Πάντερ. Πολύ γνώριμος στο ελληνικό κοινό. Το 2018 τον ανακάλυψε η ΑΕΚ και ο Αμερικανός γκαρντ την οδήγησε σε κατάκτηση κυπέλλου επί του Ολυμπιακού.

Αρεσε τόσο στο ΣΕΦ, ώστε ύστερα από έναν χρόνο τον υπέγραψαν! Τελικά, έμεινε κάποιους μήνες εκεί και αποχώρησε. Είχε τα πάνω και τα κάτω του ο Πάντερ, ποτέ δεν έλαμψε, αλλά και ουδέποτε απογοήτευσε. Μυστήριο πώς από τα δύο χρόνια συμβολαίου στον Ολυμπιακό, αποχώρησε σε ένα εξάμηνο.

Οσον αφορά στον Τάιλερ Ντόρσεϊ, μόνο στη …σφαίρα μπορείς να «διαβάσεις» το μέλλον του γκαρντ. Αληθινή καλαθομηχανή την περίοδο 2021-’22, ξεσήκωνε το Νέο Φάληρο με τους απανωτούς πόντους και το ωραίο του στυλ στην επίθεση. Ενας παίκτης ημέρας, ικανός για τα πάντα όταν βρισκόταν σε τοπ φόρμα. Δεν μπορούσε να πιάσει στο ΝΒΑ, στη Φενέρ μάλλον το μετάνιωσαν και η σελίδα για την επόμενη ομάδα στην καριέρα του παραμένει λευκή. Εως ότου προκύψουν εξελίξεις. Πού θα τον οδηγήσουν, αλήθεια;

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024