Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρόταση του Ολυμπιακού στον Παπανικολάου

Η πρόταση του Ολυμπιακού στον Παπανικολάου

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» και να παραμείνει στο μεγάλο λιμάνι.

Οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League από τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκαν και οι ενέργειες για τον σχεδιασμό της ομάδας της επόμενης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όπως έχει αναφερθεί, αυτό που προέκυψε και από τη συνάντηση των αδερφών Αγγελόπουλων και του Γιώργου Μπαρτζώκα και αυτό που έχει γίνει σαφές από τον Ολυμπιακό είναι πως τίποτε δεν πρόκειται να προχωρήσει σχετικά με τα μεταγραφικά των Πειραιωτών αν πρώτα δεν κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν στο ρόστερ.

Μιλάμε φυσικά για τις υποθέσεις του Κώστα Σλούκα και του Κώστα Παπανικολάου. (Εξίσου, ίσως και πιο σημαντική, είναι και αυτή του Σάσα Βεζένκοφ αλλά δεν είναι στο χέρι του Ολυμπιακού). Κι αν αυτή του Θεσσαλονικιού γκαρντ απαιτεί υπομονή και τις απαραίτητες συζητήσεις, όσον αφορά τον αρχηγό του Ολυμπιακού είναι όλα αρκετά πιο απλά.

Ο «Πάπ» ναι μεν δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένος για τους Πειραιώτες, όπως και κανένας παίκτης της κλάσης του, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως η κατάσταση είναι συγκεκριμένη. Η σχέση του Παπανικολάου με τη διοίκηση και τον οργανισμό του Ολυμπιακού είναι από τις καλύτερες δυνατές. Το έχουν εκφράσει και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αλλά και ο ίδιος ο παίκτης, αναφέροντας πόσο ευγνώμων είναι για τις ευκαιρίες που του έχουν δοθεί μέσα στα χρόνια αλλά και για το γεγονός ότι τον εμπιστεύτηκαν με την αρχηγία.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί η επίσημη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, με την προσφορά που έχει πέσει στο τραπέζι να αφορά συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια, για ένα ποσό που ανέρχεται συνολικά στα 2,5 εκατ. ευρώ. Σε αυτήν τη συνάντηση όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει η τελική συμφωνία και ο «Πάπ» θα παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά. Άλλωστε πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του οικοδομήματος του Γιώργου Μπαρτζώκα και αν υπάρξει οποιαδήποτε οικονομική διαφορά ανάμεσα στους δύο θα «γεφυρωθεί» γρήγορα.

Sports in

Μοντέιρο – Τσιτσιπάς 2-0: Αντίο με το… καλημέρα στη Μαδρίτη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε εύκολα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Τιάγκο Μοντέιρο και αποκλείστηκε πρόωρα από το ATP Masters 1000 της Μαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024