Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Κω: Νέο βίντεο με την 27χρονη και τον 32χρονο να βγαίνουν από το σπίτι πριν το έγκλημα

Γυναικοκτονία στην Κω: Νέο βίντεο με την 27χρονη και τον 32χρονο να βγαίνουν από το σπίτι πριν το έγκλημα

Νέο βίντεο στα χέρια των Αρχών

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ υπάρχει νέο βίντεο που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο οποίο φαίνεται ότι ο 32χρονος και η 27χρονη από την Πολωνία βγαίνουν από το σπίτι πριν το έγκλημα.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του ο συγκάτοικος του 32χρονου, δηλαδή ότι έφυγαν από το σπίτι και έρχεται τώρα το νέο βίντεο που πιστοποιεί ότι ο φερόμενος ως δράστης και η 27χρονη έφυγαν από το σπίτι και το έγκλημα δεν έγινε μέσα στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές αλλά σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας.

Κλειδί στην υπόθεση η μαρτυρία του συγκάτοικου του 32χρονου

Ο συγκάτοικος του 32χρονου μίλησε για τα όσα διαδραματίστηκαν τη μοιραία νύχτα που η 27χρονη εξαφανίστηκε.

Όπως είπε, επέστρεψε στο σπίτι από τη δουλειά και βρήκε τον συγκάτοικό του να πίνει μπύρες με την 27χρονη. «Όταν αυτός έφερε κοπέλα, εγώ ήμουν έξω. Όταν ήρθα, έκατσα εδώ και τότε λέω τι είναι αυτό; Πάρε την κοπέλα και φύγε. Μαζί έπιναν τις μπύρες. Ήπιαν δύο μπουκάλια. Πρώτη φορά την έβλεπα».

Ο συγκάτοικος του 32χρονου επισήμανε ότι, οι δύο τους γνωρίστηκαν πριν από δύο μήνες όταν ο κατηγορούμενος του ζήτησε να του επιτρέψει να μείνει μαζί του επειδή δεν είχε σπίτι ή φαγητό. «Δύο μήνες ήμασταν μαζί. Πριν δεν ξέρω πού ήταν. Ήρθε εδώ μου λέει ‘Σε παρακαλώ. Δεν έχω σπίτι, δεν έχω φαΐ. Έλα να μείνουμε μαζί’», είπε και αποκάλυψε ότι, τους τελευταίους δύο μήνες που έμεναν μαζί, ο 32χρονος άνδρας ήταν άνεργος. «Αυτό είναι το δωμάτιο, δύο μήνες ήταν μαζί μου εδώ. Έναν μήνα δε δούλευε».

Το εγκαταλελειμμένο σπίτι δολοφονήθηκε η Αναστάζια

Σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός της, δολοφονήθηκε η 27χρονη.

Όπως αποκάλυψε το MEGA η δολοφονία δεν έγινε στο χωράφι που βρεθηκε ή στο σπίτι του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, αλλά σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι.

Η Αστυνομία οδηγήθηκε στον συγκεκριμένο χώρο μετά τον εξονυχιστικό έλεγχο που έγινε στο σπίτι του 32χρονου όπου διαπιστώθηκε ότι εκεί είχε διαπραχθεί η δολοφονία της 27χρονης.

Επεκτείνοντας τις έρευνες περιμετρικά της οικίας του 32χρονου κατέληξαν στο συγκεκριμένο σπίτι που είναι πολύ κοντά στο σημείο που βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη η σορός της 27χρονης.
Μάλιστα, η αστυνομία έχει συλλέξει από το συγκεκριμένο σπίτι ό,τι στοιχειά βρήκε, ένα παπούτσι, αποτσίγαρα και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024