Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στην Κω: «Μου τηλεφώνησε και την ημέρα της εξαφάνισης» - Η μητέρα της Αναστάζια για την τελευταία συνομιλία τους

Γυναικοκτονία στην Κω: «Μου τηλεφώνησε και την ημέρα της εξαφάνισης» – Η μητέρα της Αναστάζια για την τελευταία συνομιλία τους

Η μητέρα της Αναστάζια μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της πέταξε για το νησί της Κω

Για τα τελευταία λόγια που αντάλλαξε με την κόρη της, Αναστάζια, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο νησί της Κω, όπου ζούσε και εργαζόταν το τελευταίο διάστημα, μίλησε η κυρία Ναταλία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα της 27χρονης μίλησε στο Πολωνικό Πρακτορείο Ειδήσεων περιγράφοντας την τελευταία συνομιλία που είχε μαζί της, την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της.

«Μιλούσαμε με την κόρη μου κάθε μέρα. Μου τηλεφωνούσε πάντα. Και την ημέρα της απαγωγής με πήρε τηλέφωνο. Δεν θα μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτή ήταν η τελευταία μας συνομιλία» είπε αρχικά η κυρία Ναταλία.

Θυμάται χαρακτηριστικά πως η Αναστάζια της παραπονέθηκε για το έγκαυμα στο χέρι το οποίο είχε μέρες και την ταλαιπωρούσε.

«Ήταν μια γρήγορη και περιστασιακή συζήτηση» λέει και συνεχίζει: «Με πήρε τηλέφωνο ενώ ήμουν στο κομμωτήριο και δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί της. Η ίδια μίλησε για αυτό το έγκαυμα, το οποίο αντιμετώπιζε εδώ και αρκετές μέρες με αλοιφές που της έγραψε ο γιατρός. Μου έστειλε φωτογραφίες της ουλής και με ρώτησε τι έπρεπε να κάνει για αυτό. Η τελευταία μας συνομιλία ήταν τόσο γρήγορη και συνηθισμένη» αναφέρει.

Η κυρία Ναταλία μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της, πέταξε στο νησί της Κω για να την αναζητήσει. Μάλιστα σε πρόσφατη ανάρτησή της σε σελίδα του Facebook υποστήριξε σθεναρά τον σύντροφο της κόρης της, που ορισμένοι θεωρούσαν ύποπτο για την τραγική κατάληξη της Αναστάζια.

«Eίμαι η μητέρα της Αναστάζια και μπορώ να αποδείξω σε όλους, ότι ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου» ξεκινάει στην ανάρτηση της.

«Με πήρε αμέσως μετά την εξαφάνιση της και το ανέφερε αμέσως και στην αστυνομία όπου τους έστειλε και τα σημεία με τις τοποθεσίες που έδειχναν που βρισκόταν το κινητό της. Ο ίδιος έψαχνε όλη την νύχτα, άλλα η αστυνομία υποτίμησε το γεγονός και του είπαν να το καταγγείλει την επόμενη ημέρα το πρωί. Αν είχαν ενεργήσει άμεσα θα ζούσε η κόρη μου. Όσο έστελνε τις τοποθεσίες το κινητό ήταν διαθέσιμο, το πρωί δεν ήταν. Την υπόθεση ο ίδιος έκανε γνωστή στην πρεσβεία, δεν θα περιγράψω όμως άλλο την κατάσταση» καταλήγει η ανάρτηση.

Την Τρίτη, μετά την παράδοση των δειγμάτων DNA που απαιτούνται για την ταυτοποίηση του πτώματος και μετά από ανάκριση του φίλου της δολοφονημένης Πολωνής, η μητέρα της 27χρονης και ο σύντροφός της επέστρεψαν στην Πολωνία.

Η κατάθεση του 32χρονου κατηγορούμενου

Ο 32χρονος βασικός ύποπτος της δολοφονίας της 27χρονης συνεχίζει να δηλώνει αθώος, ενώ χθες στην απολογία του άλλαξε την αρχική του κατάθεση λέγοντας πως τελικά δεν συνευρέθηκε ερωτικά με το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος υποστήριξε ότι το μοιραίο βράδυ συνάντησε την Αναστάζια έξω από το μίνι μάρκετ λίγο πριν τις 9 το βράδυ και πήγαν μαζί σπίτι του.

Εκεί, σύμφωνα πάντα με την δική του εκδοχή για τα γεγονότα,  έμειναν για κάποια ώρα ήπιαν μπύρες και κρασί και στη συνέχεια πάλι με το μηχανάκι του την άφησε σε κεντρικό σημείο, κοντά σε γνωστό ψητοπωλείο προκειμένου να συναντηθεί με τον φίλο της.

Η υπόθεση περιπλέκεται περαιτέρω καθώς ο 32χρονος είναι ξεκάθαρο πως προσπαθεί να εμπλέξει στην υπόθεση τον 28χρονο σύντροφο της 27χρονης, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος – όπως έχει προκύψει – είχε άλλοθι για τις ώρες που βρέθηκε δολοφονημένη.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024